Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη: «Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη: «Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου...»

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε αλλά και για το εργασιακό bullying. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε «τώρα θα γυρίσουμε» και πάει την επόμενη χρονιά». Και συνέχισε λέγοντας «Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying.

Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying, είπε: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε.

Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της showbiz. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα». Tέλος ανέφερε στο Mega Καλημέρα: «Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη: Η φωτογραφία των παιδιών της πριν τις πυρκαγιές - Το δημόσιο ξέσπασμα

Οι φωτιές έχουν πλήξει την χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι ανυπολόγιστες. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν την δική τους άποψη για το τραγικό γεγονός που συμβαίνει.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Χριστίνα Αλούπη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: “Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξα λίγο πριν ξεσπάσουν οι φωτιές. Κοιτάω τα παιδιά μου και είναι η μόνη μου χαρά αυτές τις μέρες. Η μόνη μου ελπίδα. Εμείς τα κάναμε μαντάρα. Και οι γονείς μας επίσης. Τα παιδιά μας όμως ας τα μεγαλώσουμε αλλιώς. Ας του μάθουμε να σέβονται τιο συνάνθρωπό τους, τη φύση, τα ζώα, το άλλο φύλο, να σέβονται γενικώς να πορεύονται με ενσυναίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη, να μάθουν να λειτουργούν χωρίς εγωισμό , με γνώμονα μόνο την καλοσύνη και την αγάπη . Ας τους μάθουμε από τα λάθη μας, να τα κάνουν όλα αλλιώς”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Αλούπη

Η ανάρτηση της Χριστίνας Αλούπη για τις φωτιές