Τι ζήτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Κατερίνα Καινούργιου για να βγει στον αέρα η συνέντευξή της

Συγκινεί η 35χρονη 1,5 χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι ζήτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Κατερίνα Καινούργιου για να βγει στον αέρα η συνέντευξή της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου 1,5 χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα από την 36χρονη Έφη. Η 35χρονη θέλει μέσα από αυτή την συνέντευξη να περάσει ένα δυνατό μήνυμα, αλλά και να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της.

Τι ζήτησε η Ιωάννα από την Κατερίνα

Ωστόσο, για να προβληθεί η συνέντευξη της στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, στον ALPHA, θέλησε να ζητήσει κάτι από την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννας Παλιοσπύρου, ζήτησε να μην κοπεί τίποτα από τη συνέντευξή της και να προβληθούν όλα, παρόλο που είναι μεγάλη.

«Ήταν επικίνδυνο για την υγεία της που πήγε στη δίκη»

Η Μαρία Καλοφώνου Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο αλλά και γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε στο OPEN το πρωί του Σαββάτου (18/9) και μέσα σε όλα ανέφερε πως η κίνηση της να πάει στο δικαστήριο ήταν αρκετά επικίνδυνη για την υγεία της.

«Όλοι θεράποντες ανησυχούμε. Ξέρει ότι θα έχει κόστος. Το ιδιαίτερο με περίπτωσή της, είναι το άδικο. Ήταν στοχευμένο θύμα που δέχτηκε κακία» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως συνολικά έχει κάνει 9 επεμβάσεις στο Θριάσιο αλλά έχει πάει και στο εξωτερικό για συμβουλές.

Η Μαρία Καλοφώνου ανέφερε επίσης: «Η μάσκα φοριέται γιατί έχει σημεία που θέλουμε οι ουλές να γίνουν πιο επίπεδες. Κάθε φορά που θα χειρουργείται, θα πρέπει να τη φορά για ένα χρόνο. Δυστυχώς δεν έχουν τέλος αυτά τα πράγματα. Κάθε χειρουργείο έχει πόνο. Και όταν εκτίθεται στον ήλιο θα πονά».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Ν. Αλεξανδρή είναι πολύ πιθανό η Ιωάννα να βγάλει τη μάσκα όταν αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη.Το δικαστήριο έχει δυνατότητα να κλητεύσει μάρτυρες νέους που δεν έχουν κληθεί. Εφόσον έχουμε αποδείξεις για βαθμό συμμετοχής του καθενός.

«Αν κάποιοι τη βοήθησαν, θα κληθούν να εξετασθούν. Δικαίωμα της κατηγορούμενης είναι να μην εμφανιστεί στη δίκη. Αλλά κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί». Σε κάθε περίπτωση όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, όπως είπε, θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που η Ιωάννα θα πρέπει να εγχειρίζεται.