Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για τη ζωή της σήμερα, 1,5 περίπου χρόνο μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μικρό Φοίβο.

«Το καλοκαίρι μου φέτος ήταν όμορφο, όπως είναι πάντα με ένα παιδί. Υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ κουρασμένη και υπάρχουν και πολλές μέρες γελαστές με τον Φοίβο. Με φωνάζει Αλίκη, όπως το έλεγε ο Κώστας», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Κατσαβού για την υγεία της Καραγιάννη

«Είναι καλά η Μάρθα Καραγιάννη, χαμογελαστή και γλυκιά», είπε η Αλίκη Κατσαβού για την υγεία της νονάς του Φοίβου.

Όσον αφορά τις κόρες του Κώστα Βουτσά: «Μιλάμε από καιρού εις καιρόν με τις κόρες του Κώστα, ειδικά με την Σάντρα».

«Πριν πεθάνει ο Κώστας ήξερα ότι θα γίνει μια συζήτηση για την περιουσία του. Είπαμε μεταξύ μας ότι θα κάνουμε αυτό που είναι νομικά σωστό».

Συγκινεί η φωτογραφία του Φοίβου Βουτσά στην αγκαλιά της Μάρθας Καραγιάννη

Μπορεί η Σάντρα Βουτσά να βρίσκεται σε άσχημη κόντρα με την πρώην σύζυγο του πατέρα της Κώστα, ωστόσο, η Αλίκη Κατσαβού απέχει από όλο αυτό. Μάλιστα, λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα, επισκέφθηκε την νονά του μικρού Φοίβου, Μάρθα Καραγιάννη.

H βάπτιση του μικρού Φοίβου Βουτσά έγινε στις 22 Ιουλίου του 2017 στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην περιοχή ης Αγία Παρασκευή με τέσσερις νονούς. Την Μάρθα Καραγιάννη, την Ντόρα Δούμα, την Βάσω Δημητρακοπούλου και τον θεατρικό επιχειρηματία Μάνο Τάκαρη.

Κανένας λοιπόν από τους νονούς του δεν το ξεχνάει! Πρόσφατα, επισκέφθηκε την νονά Μάρθα και η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλίκη Κατσαβού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ συγκινητική.

Κώστας Βουτσάς Φοίβος Μάρθα Καραγιάννη