Γιώργος Λιάγκας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Θα αισθανόμουν πολύ άβολα αν ήμουν ο...»

«Δεν σε καθηλώνει με τον λόγο ο Αργυρός αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Θα αισθανόμουν πολύ άβολα αν ήμουν ο...»

Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να επιστρέψει στους τηλεοτπικούς τους δέκτες το The Voice μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά από την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη, ήρθε μια έκπληξη "βόμβα" καθώς στην θέση της ήρθε για να μείνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η πλειοψηφία των σχολίων στα social media για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν με θετικό πρόσημο. Όμως, ο Βαγγέλης Περρής είχε διαφορετική άποψη.«Ήταν όμορφος. Η κάμερα τα είπε όλα σε αντίθεση με εκείνον. Ας είμαστε ειλικρινείς είχε μία δυσκολία να μπει στον ρόλο του» είπε.

Από την άλλη και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αφήσει το δικό του σχόλιο καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα αισθανόμουν πολύ άβολα αν ήμουν ο Ρουβάς.

Ο Ρουβάς είναι σούπερ σταρ και ωραίος αλλά είναι πενηντάρης, ο Αργυρός είναι στα 35 και στο κοντινό του ήταν πιο όμορφος.Και συνέχισε λέγοντας πως «Δεν σε καθηλώνει με τον λόγο ο Αργυρός αλλά είναι επικοινωνιακός στην πίστα».

Δείτε παρακάτω τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Πρεμιέρα για το The Voice - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού για την ένταξη του στο μουσικό σόου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/9) ο νέος κύκλος του The Voice, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη στη σκηνή και υποσχέθηκε πως θα ακούσουμε φοβερές φωνές για ακόμη μια χρονιά.

Οι τέσσερις κριτές αφού πρώτα καλωσόρισαν τον Κωνσταντίνο στην ομάδα τους, ξεκίνησαν αμέσως τις.. σπόντες μεταξύ τους αναφορικά με το ποιος πρόκειται να κερδίσει φέτος.

Η Έλενα αναφέρθηκε φυσικά και στην περσινή νικήτρια, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που ήταν από την ομάδα της.

Η πρεμιέρα του The Voice