Mad Clip: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι βρέθηκε μέσα στις λαμαρίνες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι βρέθηκε μέσα στις λαμαρίνες

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Mad Clip έχασε την ζωή του από τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τραγική φιγούρα από τότε παραμένει η οικογένειά του, οι στενοί φίλοι αλλά και οι θαυμαστές του.

Από τότε αμέτρητα ερωτήματα είχαν δημιουργηθεί για το πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά και το που ακριβώς χάθηκε ο σταυρός που φορούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ, όπως και το τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες σχετικά με κλοπή των δύο αυτών αντικειμένων. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέταζαν δύο βασικές εκδοχές.

Mad Clip: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του θανάτου του

Ποια είναι η αιτία του θανάτου του Mad Clip

Ο ιατροδικαστής, Π. Αλεξάνδρου, και ο πραγματογνώμονας, Ιωάννης Παλαμίδης, μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το τροχαίο του Mad Clip που του στοίχησε τη ζωή.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως φαίνεται η ταχύτητα πρόσκρουσης ήταν αρκετά μεγάλη. Συνήθως σε τέτοια περιστατικά οι κακώσεις είναι πολλαπλές. Από την ιατροδικαστική εμπειρία μου, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε ελάχιστες εξωτερικές κακώσεις και στο εσωτερικό του σώματος να δούμε βαριές κακώσεις που να συμπεριλαμβάνουν πολλά συστήματα, πολλά όργανα.

Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ιατροδικαστική επιστήμη βοηθάει με την πραγματογνωμοσύνη να βρεθεί ο τρόπος επέλευσης του θανάτου. Συνήθως, όταν υπάρχει μια προφανής αιτία θανάτου δε συνηθίζεται η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων παρά μόνο τοξικολογικών. Εδώ σαφώς και δεν είναι απλά τα πράγματα. Εάν με τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουμε ανίχνευση αλκόολης, αυτό σαφώς και έχει επηρεάσει την οδηγική συμπεριφορά» ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Αλεξάνδρου.

Ο πραγματογνώμονας κ.Παλαμίδης ανέφερε: «Όταν έχουμε ένα ατύχημα εξετάζουμε τρείς παράγοντες, τον άνθρωπο, το αυτοκίνητο και το δρόμο. Το αυτοκίνητο γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι είχε πολλή μεγάλη υποδύναμη, ήταν οπισθοκίνητο, είχε πίσω κινητήρα, είχε βγαλμένα τα ηλεκτρονικά συστήματα, είχε ελαστικά που δεν ενδείκνυνται για εκτός πίστας, και πολύ δυνατά φρένα εμπρός. Σε ότι έχει να κάνει με τον δρόμο, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει νερά στον δρόμο στη 1.15 το βράδυ, το ατύχημα έγινε μια ώρα μετά». Ωστόσο, άγνωστο από την άλλη παραμένει το τι γίνεται με την περιουσία εκατομμυρίων που είχε.

TAGS