Μενεγάκη για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Γιατί μου λέτε ότι δεν είναι ζευγάρι;»

«Βλέπω αντιδράσεις...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μενεγάκη για  Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Γιατί μου λέτε ότι δεν είναι ζευγάρι;»

Το Survivor μας επιβεβαίωσε πως τελικά οι σχέσεις ανάμεσα σε δυο πρώην μπορεί για τα καλά να υπάρξουν, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να αποδείξει ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, όπως έχουν δηλώσει και παλιότερα, οι ίδιοι δεν θέλουν να βάζουν ταμπέλα στην σχέση τους.

Από την άλλη όμως μετά από την επική φάρσα που τους έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έκανε ξεκάθαρο το γεγονός πως είναι μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβε και η Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Πολύ ωραία φάρσα. Γιατί μου λέτε ότι δεν είναι ζευγάρι; Βλέπω αντιδράσεις ζευγαριού. Δηλαδή αν βγω εγώ με τον Θοδωρή και έρθει καμία και του μιλάει και δε μου φέρει νερό…

Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα γελάω. Θα του λέω που την ξέρεις αυτή ρε; Φαντάζομαι ότι έτσι θα αντιδράσω. Πολύ πλάκα είχε η φάρσα τους. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Δείτε παρακάτω την επική φάρσα του Σάκη και της Μαριαλένας

Πιασμένοι χέρι - χέρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στο Καλό Μεσημεράκι

Πρεμιέρα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι και η αλήθεια είναι πως από το πλατό του πέρασε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως πάντα εμφανίστηκαν μαζί.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα, μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση μετά το Survivor 4 καθώς και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν δεχθεί.

Η είσοδος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στο Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε συνέχεια μαζί τρεις μήνες. Έχουμε πάθει εξάρτηση από το παιχνίδι. Βγήκαμε κι είμαστε συνέχεια μαζί. Περνάμε πολύ καλά. Το παιχνίδι μας άλλαξε πολύ και γνωριστήκαμε καλύτερα. Τηλεοπτικά δεν έχουμε καταλήξει κάπου.

Μας είχες λίγο αδικημένους, ήσουν λίγο αυστηρός κι επειδή σε θαυμάζουμε κι οι δυο, θέλουμε να σε κερδίσουμε λίγο. Αυτό είναι το έπαθλό μας», είπαν χαρακτηριστικά.