«Σπάει» τη σιωπή της η Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Αυτή είναι η σχέση της με τις κόρες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σπάει» τη σιωπή της η Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει σήμερα με τις κόρες του Κώστα Βουτσά καθώς και στη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με την πρώην σύζυγό του για την περιουσία του.

Συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε πως ειδικά με τη Σάντρα Βουτσά έχει πολύ καλές σχέσεις ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και οι κόρες του ηθοποιού γνώριζαν πως θα δημιουργηθεί θέμα με την περιουσία πριν ακόμα πεθάνει.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

«Μιλάμε από καιρού εις καιρόν με τις κόρες του Κώστα. Καλές σχέσεις έχουμε και ειδικά με την Σάντρα που ήμασταν πιο δεμένες και πριν από το θάνατο του Κώστα, αλλά και με όλες τους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην περιουσία του Κώστα Βουτσά, και τη διαμάχη που υπάρχει, σχολίασε: «Ήξερα ότι θα γίνει. Πριν πεθάνει ο Κώστας υπήρχαν άρθρα που έγραφαν ότι αφήνει στη διαθήκη του το σπίτι στο Κολωνάκι. Τα κορίτσια είπαμε μεταξύ μας να κάνουμε αυτό που είναι νομικά σωστό, δεν ανακατεύτηκε η μία στην άλλη και η καθεμία πήρε την απόφασή της για τον εαυτό της και για τα παιδιά της».

«Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, παραχώρησε συνέντευξη στο ΧΑΙ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει μέχρι και σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του πατέρα της. Την ώρα που η κόντρα της με την Θεανώ Παπασπύρου συνεχίζεται.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Αλίκη Κατσαβού; Την τελευταία σύζυγο του πατέρα σου;

Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου. Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.