Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Λία Τσουζντάν: «Δεν είμαι άφυλη, αλλά…»

Όλα όσα αποκάλυψε για τη δυσφορία φύλου που νιώθει

Λία Τσουζντάν: «Δεν είμαι άφυλη, αλλά…»
News 20.09.2021 18:22
Από Ίρις Βίλα

Την Λία Τσουζνταν την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η ίδια άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι παρόλο που δεν κατάφερε να φτάσει μακριά.

Από τότε το μοντέλο παραμένει αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές ή ακόμη και φωτογραφίσεις από τι δουλειές της.

Πριν από λίγο καιρό η ίδια αποκάλυψε πως έχει δυσφορία φύλου χωρίς όμως να δηλώνει non bionary. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 20/9 βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» όπου εξήγησε ακριβώς τ είναι δυσφορία φύλου.

Η Λία Τσουζντάν ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Για μένα η δυσφορία φύλου που έπαθα και εγώ ήταν ότι απλά ξυπνούσα μερικές φορές και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά. Γενικά το τι μου γίνεται.

Απάντησα πως δεν είμαι άφυλη, αλλά το non binary είναι μια ομπρέλα που καλύπτει πάρα πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Είναι άνθρωποι που δεν πιστεύουν ή δεν ταυτίζονται στην ύπαρξη των δύο φύλων. Υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο. Εγώ το υποστηρίζω. Δεν ξέρω, νομίζω ότι είμαι ακόμη στο ψάξιμο.

Όταν ήμουν πιο μικρή κάποιες στιγμές έκανα πράγματα διαφορετικά και έλεγα κάτσε τα κάνει αυτά ένα κορίτσι; Έπαιζα μπάλα, μου άρεσε το μποξ, ντυνόμουν πιο χύμα. Δεν είναι τόσο δεκτό για μια γυναίκα με αυτά τα στερεότυπα. Πολλές φορές σε κρίνουν από το ντύσιμο. Για μένα έχει να κάνει με τα πάντα, όχι μόνο με το ντύσιμο.

Είναι με τη συμπεριφορά σου, την τάση σου. Με ενοχλούσε μέχρι πριν λίγο καιρό, γιατί είμαι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει μέσα στην πατριαρχεία. Το πώς πρέπει να ντυθώ, να είμαι για να αρέσω στους άντρες… Αλλά δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής.

Δεν το έχω συζητήσει με κάποιον ειδικό. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, είναι ένα ταξίδι. Δεν ορίζω τον εαυτό μου κάπως συγκεκριμένα, είναι ένα ψάξιμο όλο αυτό», ήταν κάποια από τα λόγια της Λία Τσουζντάν.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Λίας Τσουζντάν

Λία Τσουζνταν: Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού - Το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της

Η Λία Τσουζντάν από το GNTM 3, μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού πολλά ειπώθηκαν για την ίδια και τον σύντροφό της μετά την επίσκεψη του στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως το μοντέλο χώρισε από το σύντροφό της ο οποίος την βοήθησε όταν ήρθε στην Ελλάδα. Το τέλος σε αυτές τις φήμες έβαλε ο ίδιος με ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία της.

To πρώην μοντέλο του GNTM ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στον οποίο είναι πολύ ενεργή και ο σύντροφός της έσπευσε να τις σχολιάσει τρείς καρδιές, ενώ δύο άλλοι παίκτες του ριάλιτι λένε πως είναι ζευγάρι μετά από κοινές τους εμφανίσεις.

Έτσι έβαλε τέλος η Λία Τσουζντάν στις φήμες χωρισμού

λία gntm

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τραγική ιστορία της Λίας Τσουζντάν του GNTM 3: Η καταγωγή και ο πόλεμος που βίωσε στην χώρα της

GNTM 3: Το απρόσμενο επαγγελματικό βήμα της Λίας είναι γεγονός

Share