Νίκος Μουτσινάς: Το επικό σχόλιο για Γραμμέλη - Σπυροπούλου: «Σε αυτό το κανάλι ξεφτιλιζόμαστε»

«Φοβάμαι την ώρα που θα με δείτε και μένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Το επικό σχόλιο για Γραμμέλη - Σπυροπούλου: «Σε αυτό το κανάλι ξεφτιλιζόμαστε»

Μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9), ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει με απίστευτο τρόπο την επεισοδιακή συναντήση που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο live του Big Brother.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς προμήνυσε τη μέρα που θα βρεθεί κι εκείνος στο live του Big Brother και εξέφρασε την ανησυχία του.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη συνάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Παναγία μου, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Μαλέσκου; Φοβάμαι την ώρα που θα με δείτε και μένα… Πήγα στο Voice. Δε θα πάω σε όλα τα προγράμματα του σταθμού… Δε πάω, πήγαν όλοι. Όμορφη η Quenn ε; Δε της είχαν πει ότι θα πάει στο Big Brother, μπερδεύουν τα πλατό, σου λέει θα πας στο Dancing with the Stars, έτοιμη να χορέψει. Μπράβο και η Αφροδίτη… Εμένα μου αρέσει που στο κανάλι αυτό δε κρατάμε τους τύπους, ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας. Μπράβο. Καναλάρα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

"Κόλαφος" η Γραμμέλη για την Σπυροπούλου - "Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει για αυτήν"

Μετά τις σπόντες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο χθεσινό (18/9) live του Big Brother, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, μέσα από το Όλα Γκουντ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η τηλεκριτικός την έχει στολίσει αρκετές φορές, μια δήλωση που θέλησε να σταθεί και να τοποθετηθεί η τηλεκριτικός, αναφέροντας πως αυτά τα χρόνια κάνει απλώς τη δουλειά της, ωστόσο δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει γράψει για την Κωνσταντίνα.

«Ήμουν τηλεκριτικός, δεν είμαι πια δεδομένου ότι πλέον συνεργάζομαι και με σταθμούς και εκπομπές. Δεν είναι δυνατό να κάνω κριτική όπως έκανα σε εφημερίδες αρκετά χρόνια. Αυτό αποφάσισα να κάνω και δεν έχω να απολογηθώ και πουθενά γιατί σε λίγο θα κληθώ να απολογηθώ σε διάφορα δικαστήρια. Κάποιες κριτικές που έχω κάνει, έχω πει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται, και θεωρώ ότι αν ξανάκανα το σχόλιο μου θα είχε διαφορετική προσέγγιση.

Υπάρχουν κάποιες κριτικές που δεν τις αλλάζω. Και θεωρώ ότι όπως έκρινα τότε κάποιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχω την ίδια άποψη και σήμερα. Εχθές είχαμε καλεσμένη την κυρία Σπυροπούλου και τη σέβομαι. Δεν είμαι φίλη με την κυρία Σπυροπούλου. Έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην κυρία Σπυροπούλου και έχω σχολιάσει και διάφορα κατά καιρούς που έχω υπάρξει. Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει και αν η κυρία Σπυροπούλου θεωρεί ότι τη “στόλισα”… Που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα αυτό ποτέ γιατί δεν είχα αυτή την πρόθεση».