Big Brother 2: Απίστευτη ένταση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δεν ξανά έρχομαι»

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Απίστευτη ένταση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δεν ξανά έρχομαι»

Αποψινή καλεσμένη του 4ου live του Big Brother είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, όπως φάνηκε, η παρουσιάστρια κατάφερε και.. τους αναστάτωσε όλους με την παρουσία της, κάτι που αποκάλυψε η Ναταλί Κάκκαβα, στον αέρα του live.

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω».

Τότε με χιούμορ η Κωνσταντίνα είπε: «Δεν ξαναέρχομαι».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν τις πλαστικές - Έτσι ήταν πολύ πριν γνωρίσει τον Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρείται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz, μετρώντας χιλιάδες ακόλουθους στα social media, στα οποία είναι ενεργή χρήστης. Ωστόσο, βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες - όπως η Έλενα Παπαρίζου - που έχουν κάνει πλαστική.

Όπως φημολογείται έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο σώμα της για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει στην τηλεόραση, έχει πειράξει το στήθος της, αλλά και τη μύτη της, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες του πριν και του μετά.

Πάντως τι πριν τι μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κούκλα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν τις πλαστικές