Ιάσων Παπαματθαίου: «Αδειάζει» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»

Έξαλλος με τις δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιάσων Παπαματθαίου: «Αδειάζει» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (20/9) ο Ιάσων Παπαματθαίου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το επίμαχο σχόλιο που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός από την περασμένη εβδομάδα έχει δεχθεί «βροχή» από σχόλια για την ατάκα της, από όλους τους ανθρώπους του χώρου του θεάματος.

Το σχόλιο του Ιάσων Παπαματθαίου για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Δεν ξέρω… Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν χρησιμοποίησε σωστές λέξεις; Συνήθως το «έχω αδυναμία» το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου, όταν κάτι σου κάνει λίγο κακό. Π.χ. «έχω αδυναμία στα γλυκά». Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα; Αυτά είναι εγκλήματα, είναι κακουργήματα… Δεν τοποθετήθηκε σωστά, αλλά τέλος πάντων. Δεν την ξέρω τη γυναίκα, δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε να την γνωρίσω από κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσων Παπαματθαίου.

"Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση, ούτε αυτές τις δηλώσεις από την Ελισάβετ"

Στις πρώτες της δηλώσεις για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και για τα όλα όσα υποστήριξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή ηθοποιός σόκαρε τους πάντες με αυτά που ανέφερε για τον κωμικό κατά την διάρκεια της εκπομπής της παρουσιάστριας του MEGA.

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και ο δημοσιογράφος, Νίκος Κανάκης συνάντησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ανέφερε πως μίλησε με την ηθοποιό στο διάλλειμα της εκπομπής.

“Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλήσαμε στο διάλειμμα της εκπομπής γιατί όλοι μείναμε άφωνοι και άναυδοι. Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση, ούτε αυτές τις δηλώσεις από την Ελισάβετ. Όταν υπάρχει μια μαζική φωνή, πάντα την ακούω.

Δεν θα ακούσω ποτέ ένα μεμονωμένο σχόλιο που μπορεί να έχει μία εμπάθεια. Εγώ εκείνη την ώρα δεν ένιωθα ότι κάνω κάτι λάθος, ξαφνιάστηκα κι εγώ. Στις διαφημίσεις αυτή η κουβέντα έγινε (προσπάθησα να τη βάλω στη θέση του θύματος) Ναι έχεις δίκιο, μου είπε”.