Συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τον σάλο ο Σπύρος Μπιμπίλας

Το δημόσιο μήνυμα για όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τον σάλο ο Σπύρος Μπιμπίλας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα κάνει ένα guest στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έτσι με την φωτογραφία του έστειλε ένα μήνυμα για την εκτίμηση που δείχνει προς το πρόσωπό της.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα - Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου...

Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε...

Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κόλαφος ο Μπιμπίλας κατά Κωνσταντινίδου: «Αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε έτσι»

Χαμός έχει γίνει από τις 11/9 με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση να μην προβάλλονται σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει σε επανάληψη, με το twitter να της κάνει απίστευτη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, θέλησε να πάρει θέση.

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να πουν κάτι. Εγώ θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη θέση της και αν μπερδεύτηκε με τον τρόπο που τα είπε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».