Η άκρως τρυφερή φωτογραφία της Βαλεντίνη Παπαδάκη με το νεογέννητο μωράκι της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η άκρως τρυφερή φωτογραφία της Βαλεντίνη Παπαδάκη με το νεογέννητο μωράκι της

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στον κόσμο έφερε το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κώστα Σόμμερ. Οι δυο τους βιώνουν μια ιδιαίτερη περίοδο πλάι στο αγγελούδι τους που ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, από νωρίς ο Κώστας και η Βαλεντίνη μοιράστηκαν μέσω instagram, τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού τους. “Έχει τη δυσκολία του το μωρό, άλλα ακόμα και το ξενύχτι είναι ευχάριστο. Έκανα οικογένεια όταν ήμουν έτοιμος” είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη νέα του καθημερινότητα με τον νεογέννητο γιο να αποτελεί προτεραιότητα. Αυτή τη φορά, η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέβασε στο instagram την πιο τρυφερή seflie φωτογραφία κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ανάρτηση - Βαλεντίνη Παπαδάκη

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού και το ξεχωριστό μήνυμά της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Βαλεντίνη Παπαδάκη τις τελευταίες μέρες, καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Σόμμερ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιστρέψει πια στο σπίτι του και προσαρμόζεται στην νέα του αυτή καθημερινότητα. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Βαλεντίνη Παπαδάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία, από την ώρα του θηλασμού, συνοδεύοντας την με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη

“Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αίσθηματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα Σαγαπω σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δωρο της ζωής μας, που άλλαξε απο το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω, Σαγαπω τώρα κ για πάντα μωρό μου καλώς ήρθες”.

Βαλεντίνη Παπαδάκη φωτογραφία με θηλασμό

«Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία»

Δηλώσεις στην εφημερίδα Real έκανε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του. Πριν από μερικές μέρες, η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως από τη στιγμή που αντίκρυσε τον γιο του ένιωσε μία τεράστια ευτυχία, ενώ μίλησε και για το όνομα που θα πάρει ο μικρός του.

«Νιώθω υπέροχα. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να κάνεις το βήμα αυτό με μεγάλη χαρά.

Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία!», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο: «Θα τον ονομάσουμε Ιάσωνα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε με τη Βαλεντίνη επειδή μας αρέσει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Σόμμερ γιος