Ιωάννα Μπούκη: «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου...»

Αποκάλυψε για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπούκη: «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου...»

Η Ιωάννα Μπούκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την αγαπημένη της οικογένεια καθώς αποκάλυψε επίσης και μια τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε. Μάλιστα η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Οι κόρες μας βλέποντας τον μπαμπά τους στην τηλεόραση περιμένουν να τους στείλει φιλάκια. Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου πρότειναν κάτι που να μου ταιριάζει. Μου είχε γίνει πρόταση από την τηλεόραση, αλλά οι κόρες μου ήταν μικρές.

Οι κόρες μου έχουν κάτι καλλιτεχνικό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Αντώνης είναι πολύ νέος και ωραίος! Στα δέκα χρόνια όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο καθένας ποντάρει σε αυτό όταν παντρεύεται, να είναι για πάντα μαζί. Ο Αντώνης τα βλέπει τα νούμερα, αλλά είναι πάντα πρώτος, οπότε αυτό είναι ευχάριστο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Ιωάννα Μπούκη

Ράγισε καρδιές η Ιωάννα Μπούκη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Κόλλησε ένα μικρόβιο και...»

Καρδιές ράγισε η Ιωάννα Μπούκη, μιλώντας στο Happy Day. Αποκάλυψε πως η κόρη της όταν ήταν 18 μηνών κόλλησε ένα μικρόβιο και την είχαν στη θερμοκοιτίδα μέχρι να γίνει καλά.

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Όταν ήταν μωρά τα παιδιά ο Αντώνης βοηθούσε πάρα πολύ. Άλλαζε πάνες των κοριτσιών, τις κρατούσε να κοιμηθώ εγώ στα πρώτα ξενύχτια, είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Δεν θα πάμε για 3ο παιδί».

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για την κόρη της

«Όταν γεννήθηκε η Παυλίνα μου αρρώστησε, κόλλησε ένα μικρόβιο. Ήταν 18 ημερών και μέχρι 40 ημερών την είχαν στη θερμοκοιτίδα μέχρι να γίνει καλά. Αυτό ήταν η πρώτη φορά που πόνεσα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι θα γίνει. Ήμουν κι εγώ μικρή. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Έχασα τότε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 10 μέρες. Το ξεπεράσαμε».

Δείτε ωστόσο, πόσο μεγάλωσαν οι κόρες τους μέσα από φωτογραφίες από βόλτα τους.