Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό η Χαρά Παππά - «Δεν το ήξερα ότι πέρασα...»

Έκλαιγε με λυγμούς για τη μάχη που έδωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό η Χαρά Παππά - «Δεν το ήξερα ότι πέρασα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Χαρά Παππά προκειμένου να σχολιάσει τα όσα είδαμε στο χθεσινό (20/9) επεισόδιο του GNTM 4. Μάλιστα, κάποια στιγμή συνομίλησε με την πρώην συμπαίκτριά της, Κατερίνα Βισέρη, η οποία έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία και με αφορμή αυτό ξέσπασε σε κλάματα για τη δική της μάχη με την κατάθλιψη.

Η Χαρά Παππά έχει παραδεχθεί ξανά πως είχε βιώσει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και σήμερα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της ξέσπασε σε κλάματα χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει.

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την κατάθλιψή της

«Περνούσα κατάθλιψη αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει. Δεν ήμουν καλά. Νόμιζα ότι μου είναι εύκολο επειδή μιλάω ανοιχτά γι΄αυτό στα social media αλλά είναι διαφορετικό όταν το βγάζω προς τα έξω και με ακούω να το λέω», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το μοντέλο συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα ενώ ο ηθοποιός συμμετέχει στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση.

Οι δυο τους κράτησαν πολύ καλές σχέσεις και σε κάθε περίπτωση μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά, έκανε ένα Q&A και έτσι ένας διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μάθει εάν είναι ερωτευμένη.

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί χωρισμός