Συγκλονίζει η Χαρά Παππά - «Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα...»

Η απίστευτη εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χαρά Παππά - «Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά θέλησε να εξομολογηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με τη διαχείριση του άγχους της.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή, εξήγησε πως αντιμετωπίζει μεγάλα θέματα και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ηρεμήσει από το άγχος αυτό που τη διακατέχει.

Η ανάρτηση της Χαράς Παππά

«Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά.

Θετικές επίσης ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μια εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από τις οθόνες, δε μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από το άγχος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά ανάρτηση

Φανερά αδυνατισμένη η Χαρά Παππά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Πριν από μερικά χρόνια γνωρίσαμε την Χαρά Παππά μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι μοντέλων το «GNTM». Η ίδια από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει καθώς ακόμη κι από την πρώτη της οντισιόν είχε αφήσει με το στόμα "ανοιχτό" τους κριτές.

Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει στο GNTM μιας και ήταν στην τελική πεντάδα, αυτό δεν την σταμάτησε από το να συνεχίσει με τον χώρο του μόντελινγκ. Η Χαρά Παππά από τότε έχει κερδίσει ένα τεράστιο κοινό στα social media όπου την παρακολουθούν αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι.

Έτσι, η ίδια εφόσον είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μίλησε για της δικές της εμπειρίες αλλά και προβληματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός της φίλος παρατήρησε ότι έχει αδυνατίσει, εκείνη το επιβεβαίωσε εξηγώντας όμως ότι η αιτία αυτού δεν είναι και τόσο καλή αφού οι τελευταίες μέρες για εκείνη ήταν κάπως δύσκολες.

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας».

Χαρά Παππά η ανάρτηση στο Instagram