Πρασκευή Κερασιώτη: «Επειδή είμαι τσιγγάνα δεν μπορώ να...»

«Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρασκευή Κερασιώτη: «Επειδή είμαι τσιγγάνα δεν μπορώ να...»

Η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την συμμετοχή της στο GNTM αλλά και για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ξαναπήγαινα στο GNTM. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα.

Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μια τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Η Παρασκευή Κερασιώτη συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι».

Για τη δουλειά της σε κρεπερί στη Μύκονο, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Παρασκευής Κερασιώτη

Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη; Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και η απρόσμενη απάντησή της

Μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανέβασε πριν μερικές μέρες η Παρασκευή Κερασιώτη. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την ρωτήσουν αν είναι έγκυος.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως και αυτήν την αλλαγή που πρόκειται να κάνει, δημοσίευσε μια φουσκωμένη κοιλίτσα, με τους followers της να μένουν άναυδοι.

Ωστόσο, η ίδια, λίγο αργότερα, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία και ξεκαθάρισε πως ούτε είναι έγκυος ούτε και ανήκει σε αυτήν η κοιλίτσα.

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή έγραψε: “Με ρωτήσατε πάρα πολύ αν είμαι έγκυος, όχι η κοιλίτσα δεν ήταν δικιά μου”.

Η αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη για την φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη;