Νίκος Κουρής: «Αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους»

«είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Κουρής: «Αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ, το απολαμβάνω. Είναι και για μένα μια αποκάλυψη. Βοηθάνε και οι άνθρωποι που κάνουν την εκπομπή να έχω καλή διάθεση.

Αρχικά απόρησα όταν μου το πρότειναν. Τα “όχι” χτίζουν ταυτότητα και χαρακτήρα, μπορούν να σου καταστρέψουν την καριέρα. Γιατί αυτό που αποκλείεις μπορεί να μην είναι καλό που το αποκλείεις».

Και συνέχισε λέγοντας για το κίνημα #metoo: «Αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει να μας μάθει όλους κάτι κι ας μην είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα.

Θα ήθελα για μένα να είμαι πιο ευαίσθητος και πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους, συνολικά. Όλοι έχουμε ένα καινούριο όριο. Έχω 28 χρόνια στη δουλειά, είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης. Και μένα μου έχουν τύχει πολλά πράγματα στη διαδρομή μου και έκανα τις επιλογές μου».

Μάλιστα, να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έχει περάσει από φάσεις κατάχρησης καθώς λατρεύει το αλκοόλ.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Κουρή

Συγκλονίζει ο Νίκος Κουρής - «Έχω περάσει από όλες τις φάσεις της αυτοκαταστροφής»

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στο Art Week και εξομολογήθηκε στην Λένα Αρώνη για τις δυσκολίες που έχει βιώνει και βιώνει ακόμη έχοντας σακχαρώδη διαβήτη.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να ζω φοβισμένος αλλά να κάνω τα πράγματα που εγώ θεωρώ σωστά. Βεβαίως καταλαβαίνω ότι κάνω πολλά λάθη κι είναι δύσκολη η ζωή μου εκ των πραγμάτων λόγω της πάθησης που έχω. Με τα φαγητά βλέπω πως κανείς αποσυνδέεται από την έννοια γλυκό και την ευχαρίστηση της τροφής.

Εγώ ξέρω τι αγώνα έκανα μόνος μου να αποσυνδεθώ από αυτήν την ευχαρίστηση. Δεν έχει νόημα θα πω να μην ευχαριστιέσαι αυτήν την ευχαρίστηση. Έχει μια οικονομία κι ένα πολύ μίζερο πράγμα. Την ίδια στιγμή που σου χαρίζει μία καλή διάθεση στην υγεία σου.

Όποιος είναι διαβητικός ή έχει χάσει την υγεία του για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει διάθεση και δεν είναι καλά. Επειδή εγώ το να φάω γλυκό μου στοιχίζει πάρα πολύ κακή διάθεση, υγεία και ρύθμιση σε αυτό που προσπαθώ να ρυθμίσω, δεν το χαλαλίζω για να φάω μία πάστα ή μια μακαρονάδα.

Όπως δεν χαλαλίζω το όργανό μου ως ηθοποιός με πράγματα που δεν μου λένε τίποτα. Έχω περάσει από όλες τις φάσεις της αυτοκαταστροφής του δεν με νοιάζει, του μπορώ να τα κάνω όλα, της κατάχρησης και του αλκοόλ, που λατρεύω και μου αρέσει και διαφωνώ ιδεολογικά με τον εαυτό μου που δεν πίνω, είμαι κάθετα αντίθετος.

Την ίδια στιγμή λέω θα κάνω μία άσκηση και θα το επαναφέρω στην ζωή μου.» κατέληξε λέγοντας ο Νίκος Κουρής ο οποίος μεταξύ των άλλων ξέσπασε και για τους επικριτές του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω