Πρώην παίκτης του Masterchef αποκαλύπτει: «Ο Ατζούν μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση με πολύ καλό φράγκο»

Ωστόσο την αρνήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτης του Masterchef αποκαλύπτει: «Ο Ατζούν μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση με πολύ καλό φράγκο»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Σελίμ Σελτζούκ. Ο πρώην παίκτης του Masterchef αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δέχτηκε "χρυσή" πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η αποκάλυψη του Σελίμ για την πρόταση που δέχτηκε από τον Ατζούν

"Δέχτηκα πρόταση από δύο reality. Το πρώτο ήταν του ΑΝΤ1, με πήραν και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι, είπα ότι θα τους πάρω πίσω αλλά δεν πήρα. Το δεύτερο ήταν από την Acun Media.

Μια πολύ καλή πρόταση με πολύ καλό φράγκο, αλλά έχω μια επιχείρηση πολύ ωραία, δεν μπορώ να την παρατήσω.

Έχουμε επικοινωνία με τους κριτές, με βοηθάνε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με βοήθησε αρκετά να ακουστεί το μαγαζί μου". Στο μεταξύ, ένας πρώην παίκτης του Masterchef αποκάλυψε πως σταματάει την μαγειρική.

Η καριέρα του Ατζούν Ιλιτζαλί - Έκανε δημιούργησε την περιουσία του

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι (Αδριανούπολη, 29 Μαΐου 1969) είναι Τούρκος παραγωγός & επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής "Acun Medya" και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Γεννήθηκε στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το δημοτικό στην Αδριανούπολη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School της Κωνσταντινούπολης. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, αλλά τα παράτησε και ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο Bağdat Caddesi. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και έτσι σε ηλικία 21 ετών το μαγαζί χρεωκόπησε. Μετά από αυτήν την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο κανάλι Show TV. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια εκεί, ο Ιλίτζαλι δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής το 2004, η οποία έγινε μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στην Τουρκία. Στα τέλη του 2013, επέκτεινε τις επενδύσεις του αποκτώντας το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Ο Ιλίτζαλι έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.

Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).

Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και "Rising Star Türkiye".