Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που ξάφνιασε τα παιδιά της - "Πολύ προχώ η μαμά"

Η on air αποκάλυψη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που ξάφνιασε τα παιδιά της -

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/9) η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα θέλησε να αναφέρει μια αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της.

Η ίδια λοιπόν κατάφερε και εντυπωσίασε σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά της, καθώς το καλοκαίρι έκανε δεύτερη τρύπα στα αυτιά της. Οι κόρες της, μάλιστα, ανέφεραν πόσο... προχωρημένη είναι η μαμά τους.

«Φέτος το καλοκαίρι έκανα δεύτερη τρύπα στο αφτί… και οι κόρες μου μου είπαν «Πολύ προχώ η μαμά» και έφτασε σε αυτή τη φάση της ζωής της για να το κάνει… για να κάνει δεύτερη τρυπούλα γιατί τα αγαπώ τα σκουλαρίκια… Όλο το καλοκαίρι παίζαμε με τα σκουλαρίκια μου. Μου τα παίρνουνε οι κόρες μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα περιστατικό που προκάλεσε την ανησυχία των παιδιών της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Εργαστήρια, γήπεδα, βιβλιοθήκες - Φωτογραφίες από το ιδιωτικό σχολείο που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρίνα

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων πριν από λίγες ημέρες και τις διάφορες αναρτήσεις των διάσημων με τις σχολικές τσάντες και τα παιδάκια τους το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η μικρή κόρη του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα.

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα είχε πει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Το St Catherine's ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά από τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία, διδάσκει τώρα 1154 μαθητές, ηλικίας 3 έως 18 ετών, από 54 εθνικότητες. Το St Catherine's είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση». Είναι, ωστόσο, ιδιωτικό σχολείο και είναι εγγεγραμμένο στο Companies House στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης καταχωρημένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Επιτροπή Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

σχολείο μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου

σε ποιο σχολείο πηγαίνουν τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη

Το St Catherine's προσπαθεί να ενισχύσει την αγάπη της μάθησης μέσω ενός καλά διδαγμένου, κατάλληλα προκλητικού, σαφώς καθορισμένου, ευρέως και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Στόχος είναι να αναπτύξει πλήρως το πνευματικό, κοινωνικό, φυσικό και δημιουργικό δυναμικό των μαθητών, εν αναμονή ότι θα εξελιχθούν σε ευαίσθητους, ενημερωμένους, αποφασιστικούς και ικανούς παγκόσμιους πολίτες του μέλλοντος. Η ανάπτυξη χαρακτήρων και οι διαπροσωπικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω μιας σειράς σχετικών εκπαιδευτικών εμπειριών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

St. Catherine's British School

Μαρίνα Παντζοπούλου

Ως κορυφαίος εκθέτης της παγκόσμιας ιθαγένειας, οι μαθητές του St Catherine's ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, στρατηγικές διαπραγμάτευσης και κατανόηση πολυπολιτισμικών, πολυθρησκευτικών και πολυφυλετικών εννοιών στο πλαίσιο του πολιτιστικού πλουραλισμού. Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν λύσεις σε περιβαλλοντικά και οικολογικά προβλήματα και να επιδείξουν ενεργά ευθύνες και ορθές πρακτικές για καλή παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική ιθαγένεια, καθώς και να έχουν σαφείς προσδοκίες για τη σημασία και τα οφέλη των προσωπικών, κοινωνικών και υγειονομικών στρατηγικών.

Φωτογραφίες από το σχολείο St.Catherine's British School

ελένη μενεγάκη ματέο παντζόπουλος