Γιώργος Λιανός: «Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου γιατί...»

Η εξομολόγηση για την γυναίκα του και την ημέρα της γέννας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: «Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου γιατί...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πρόβαλαν δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός σε γνωστό περιοδικό. Ο παρουσιαστής μίλησε για την οικογένεια του και συγκεκριμένα, για την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη που πρόσφατα του χάρισε το 4ο παιδάκι του.

Μεταξύ άλλων, μετά τις φήμες περί γάμου, αναφέρθηκε στην ημέρα που γεννήθηκε η κορούλα του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παραλίγο να χάσει τον ερχομό της, μιας και εκείνη την περίοδο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για την γέννηση της κόρης του

«Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο ξέρω ότι αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, κυρίως τα παιδιά μου, που μου λείπουν πάρα πολύ, όσα τηλέφωνα, όσες βιντεοκλήσεις κι αν κάνω. Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη.

Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου. Με το που έμαθα ότι πρέπει να μπει εκτάκτως στο μαιευτήριο πήρα το πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα. Έκανα κάθε μέρα τεστ για να μπορώ να πετάξω σε περίπτωση που προέκυπτε επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε μόλις μου τηλεφώνησαν έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό.

Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε τόσο όμορφα και πλήρεις που δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα».

Δείτε και σπάνια φωτογραφία των γιων του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός πέρα από παρουσιαστής είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ίδιος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύντροφό του από τον πρώτο του γάμο, μια κόρη και δυο γιους ενώ έχει άλλη μια κόρη με την πλέον σύντροφό του Κωνσταντίνα.

Ο παρουσιαστής μέχρι στιγμής είχε αποφασίσει να μην δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών του, όμως αποφάσισε αυτή τη φορά να αποκαλύψει τους γιους του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του, δηλαδή του Κωνσταντίνου αλλά και του Ιάσωνα.

Μαζί με τα παιδιά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ρόδο καθώς η είδηση έγινε γνωστή από τον λογαριασμό του στο Instagram στο hashtag της περιγραφής.