Σείστηκε το Ηρώδειο - Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε με ολόμαυρο φόρεμα σοκ!

Από τις πιο σικάτες επιλογές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σείστηκε το Ηρώδειο - Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε με ολόμαυρο φόρεμα σοκ!

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη το βράδυ της Τρίτης, για την πρεμιέρα της παράστασης της Μόνικα Μπελούτσι «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» και εννοείται πως τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αν μη τι άλλο είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο

Μαρίνα Πατούλη Ηρώδειο

«Αν κάνω πλαστική επέμβαση θα το πω»

Η κ. Πατούλη αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από ένα σόου, την ίδια στιγμή που χαρακτήρισε την πολιτική, «πρόκληση».

«Είχα μια πρόταση από σόου αλλά και δεν έχω χρόνο και δεν έχω φωνή», σχολίασε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τον έρωτα: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι χορτασμένη, που έχει αυτοπεποίθηση και στόχους, που δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, νιώθει όμορφα που μεγαλώνει όμορφα».

Για το αν θα προχωρούσε σε κάποια πλαστική επέμβαση: «Έχει προχωρήσει η επιστήμη και μπορούμε με λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους να νιώθουμε όμορφες. Από μέσα μας πηγάζει η εξωτερική λάμψη. Αν έκανα κάτι θα τολμούσα να το πω».

Για το αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πολιτική: «Η αγάπη μου για τα κοινά και την κοινωνική προσφορά είναι υπέρτατη για εμένα. Αποτελεί πρόκληση».

Ενώ όσον αφορά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν μπορώ να μιλάω για διαζύγια και διαστάσεις. Είμαστε σε διάσταση, είμαστε καλά και προχωράμε». (δείτε τι είπε εδώ για τον χωρισμό τους ο πρώην σύζυγός της.)

Σε σχέση ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα;

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν βρίσκεται σε σχέση μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα λόγω του διαζυγίου του.

Κόστισε ψυχικά το διαζύγιο; Το παιδί σας πως το πήρε;

Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, γιατί με τη Μαρίνα είχαμε μια κοινή πορεία για πάρα πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα, καθένας μας αντιμετωπίζει τον άλλο με σεβασμό και αγάπη και προσπαθούμε και οι δυο να είμαστε δίπλα στο παιδί μας.

Νέο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή σας;

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς.