Άγριο ξέσπασμα από τον Λεύτερη Γκιωνάκη: «Υπάρχουν σημεία τα οποία είχαν έναν δόλο, άφηναν υπονοούμενα και είχαν ειρωνεία»

«20 χρόνια μετά από τον θάνατο κάποιου θεωρώ πως δεν είναι πρέπον...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα από τον Λεύτερη Γκιωνάκη: «Υπάρχουν σημεία τα οποία είχαν έναν δόλο, άφηναν υπονοούμενα και είχαν ειρωνεία»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, ήταν εχθές 21/9 καλεσμένος ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης ο οποίος μέσα σε όλα με αφορμή ένα αφιέρωμα για τον παππού του, τον ενόχλησε καθώς, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, περιείχε υπονοούμενα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν έχω πρόβλημα με την καταγραφή των γεγονότων, δηλαδή να βγει ένας δημοσιογράφος και να πει αυτό και αυτό, αλλά θεώρησα ότι κάποια στιγμή μέσα υπήρχαν υπονοούμενα πολλά.

Ήταν σαν ένα δικαστήριο που γίνεται είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του και τριανταπέντε χρόνια μετά από ένα σκηνικό».

«Θεωρώ ότι μέσα σε αυτό το αφιέρωμα υπάρχουν σημεία τα οποία είχαν έναν δόλο, άφηναν υπονοούμενα και είχαν ειρωνεία» πρόσθεσε ο εγγονός του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη.

«Τότε, βέβαια, έδιναν ένα ελαφρυντικό στον άνδρα και πιο παλιά έδιναν περισσότερο. Δεν το συζητάμε. Αυτό είναι άλλο θέμα. Οι καιροί αλλάζουν και θα αντιμετωπιζόταν διαφορετικά τώρα αυτό». «20 χρόνια μετά από τον θάνατο κάποιου θεωρώ πως δεν είναι πρέπον γιατί δεν είναι μια απλή καταγραφή.».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λευτέρη Γκιωνάκη

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Πήγα στην οντισιόν και ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια βρέθηκε σε μία οντισιόν και ο γνωστός σκηνοθέτης, του ζήτησε να γδυθεί. Ο ίδιος αποφάσισε να φύγει, ενώ δεν μίλησε στην εκπομπή για το τι άλλο έγινε στην συγκεκριμένη οντισιόν.

Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, μίλησε για το περιστατικό, ωστόσο όπως παραδέχθηκε, θεώρησε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό ώστε να το καταγγείλει τότε.

«Μου συνέβη πριν από 10 χρόνια. Σε ένα υπόγειο γινόταν η οντισιόν και με το που ξεκίνησε η οντισιόν μου είπε όλα αυτά. Μου είπε να γδυθώ, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα πω.

Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι άλλο έπαιζε. Κατευθείαν σηκώθηκα και έφυγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Την ώρα που έφευγα, μάλιστα, έμπαινε κάποιος άλλος και σκέφτηκα να του πω κάτι αλλά τελικά δεν είπα. Δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό για εμένα. Από την οικογένειά μου τα ήξερα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα κοινό μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια.

Τσαντίστηκα πολύ. Δεν ήρθα σε κανέναν ενδοιασμό αν θα το κάνω ή όχι. Οπότε δε μπορώ να πω ότι με επηρέασε, γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά. Εμένα δε μου έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τη δική του καταγγελία για τον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε και ο Ορέστης Τζιόβας.