Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι»

«Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at star» όπου πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την συνεργασία της με τον γιο της στην παράσταση «Αρίστος» με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου». Η ίδια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μια ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας. Υπάρχει χαρά σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου. Επιτέλους συναντιόμαστε. Αρκετά κράτησε αυτή η εποχή της απόστασης. Πότε θα βγάλουμε και αυτές τις μάσκες;

Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω όμως πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω ως επαγγελματίας να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης».

Σχετικά με τον πρόσφατο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά, η Φιλαρέτη Κομνηνού τόνισε: «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι. Καλώς να έρθει».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού το πρωί της Πέμπτης 16/9. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον λαμπερό γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με την γυναίκα του πλέον Δανάη Μιχαλάκη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά.

Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου».

«Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι».