Insta Poll: Ιωάννα Μαλέσκου VS Κατερίνα Καινούργιου! Ποια έχει δίκιο;

Ξεκίνησε άγρια κόντρα ανάμεσα τους! Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Ιωάννα Μαλέσκου VS Κατερίνα Καινούργιου! Ποια έχει δίκιο;

Μια άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Αφορμή στάθηκαν μερικά δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, που την ενόχλησαν, με αποτέλεσμα να της απαντήσει δημόσια.

Η Ιωάννα μίλησε για "μικροπρέπεια" και να μην "γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα", με την Κατερίνα να της απαντάει με την σειρά της λέγοντας στον αέρα να ξαναδεί το απόσπασμα με τις δηλώσεις της.

Στο instagram του Youweekly.gr λοιπόν, σας βάλαμε να ψηφίσετε ποια από τις δυο παρουσιάστριες έχει δίκιο. Μπείτε λοιπόν στο Instagram του Youweekly.gr.

Ποια έχει δίκιο λοιπόν;

 Ιωάννα Μαλέσκου VS Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη ακριβώς ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό παρακολούθησαν σήμερα 22/9 οι τηλεθεατές των πρωινών εκπομπών! Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα, σχολίασε ένα ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει και αναφέρει πως λόγω χαμηλής τηλεθέασης η Ιωάννα Μαλέσκου ενδέχεται να μετακομίσει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου γιατί το καθημερινό δεν το βγάζει εις πέρας και... ποιος είδε την Ιωάννα και δεν την φοβήθηκε!

Για την ακρίβεια η Κατερίνα ανέφερε πως πέρυσι λεγόταν πως για τα χαμηλά ποσοστά έφταιγαν οι αρχισυντάκτες της. Έλα όμως που και οι δυο τώρα πια έχουν πάει σε άλλες εκπομπές και κάνουν συγκλονιστικά νούμερα... Αφήνοντας υπόνοιες ότι μάλλον φταίει η παρουσιάστρια και όχι κάτι άλλο... Ήταν να μην το μάθει αυτό η Ιωάννα που εκείνη την στιγμή ήταν live στον αέρα του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή της, το Love it, και της απάντησε!

Έτσι στην έναρξη του “Love it” είδαμε στο τραπέζι της εκπομπής να κάθεται η Ελένη Καρποντίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτσας ενημέρωσε on air την Ιωάννα Μαλέσκου για ότι συνέβη λέγοντας: «Μας σχολιάζει μια απέναντι εκπομπή και μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής σαν την Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ».

«Μου συγκρίνεις την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε φανερά ενοχλημένη: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε. Νόμιζα ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα… Με περίμενε κάμερα από την εκπομπή και με ρώτησε αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά… Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι είναι πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Το καταλαβαίνω και αυτό προκύπτει…Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα»

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η απάντηση που ακολούθησε μετά από την Κατερίνα Καινούργιου

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια…

Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.