Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου; Ποια ενδέχεται να πάρει την θέση της

Αυτό δεν πήγε και τόσο καλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου; Ποια ενδέχεται να πάρει την θέση της

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα για την Ιωάννα Μαλέσκου! Αν ήταν να πούμε για κάποιον πως η νέα σεζόν μπήκε με το δεξί, σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η Ιωάννα...

Ενώ ξεκίνησε όσο πιο δυναμικά μπορούσε, δεν έχει προλάβει να κλείσει μήνα που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αέρα του ΣΚΑΙ και... τα μονοψήφια την βρήκαν! Κι όχι απλά μονοψήφια... 4.7%...

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 5,6
  • ΣΚΑΙ: Love it 4,7
  • STAR: Shopping star 14,7
  • ALPHA: T-Live 8,8
  • Mega: Live news 12,1
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 15,5
  • Open: Mίλησε μου 1,7
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 17,7
  • ALPHA: Ελένη 17,7

Φέτος, δυστυχώς για κάποιους υπάρχει πολύ σκληρός και δυνατός ανταγωνισμός και οι αδύναμοι δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο πια!

Σύννεφα στις σκέψεις των ιθυνόντων υπήρχαν από την προηγούμενη χρονιά αλλά τώρα... Σύμφωνα με πληροφορίες στο κανάλι του Φαλήρου μελετούν το ενδεχόμενο η Μαλέσκου μετά τις γιορτές να μπει στον «πάγο» όπως είναι ήδη η Αντελίνα και όπως είχε γίνει παλαιότερα και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δηλαδή να κάθεται και να πληρώνεται. Τώρα άρχισε στους διαδρόμους του Φαλήρου να ακούγεται και το όνομα της αντικαταστάτριάς της. Θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πολλοί είναι αυτοί που την θέλουν στο Φάληρο.

Σπυροπούλου ΣΚΑΙ αντικαταστάτρια Μαλέσκου

Θεωρούν πως η αποτυχία του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έχει ήδη ξεχαστεί και πως η Σπυροπούλου με ένα καλό πάνελ θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλύτερα σε καθημερινή εκπομπή. Το θέμα βέβαια είναι εάν κάτι τέτοιο το θέλει και η ίδια καθώς μέχρι στιγμής το «Κάτι ξαναψήνεται» επιβιώνει, ενώ δεν είναι και πολλοί αυτοί που θέλουν να συνεργαστούν μαζί της.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΑΛΕΣΚΟΥ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΑΥΤΕΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ

Άγριο παρασκήνιο στον ΣΚΑΙ με Μαλέσκου - Μουτσινά! Τι συνέβη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ και έγινε, όπως ακούγεται, μεγάλη σφαγή! Έντονο παρασκήνιο υπήρξε τελικά γύρω από την Μόνικα Μπελούτσι, τον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου!

Οι δυο τελευταίοι, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού του Φαλήρου, βρέθηκαν με τα μυαλά στα κάγκελα και όλα αυτά για τα μάτια της σταρ και για το ποια εκπομπή θα της πάρει συνέντευξη!

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί συνέντευξη της Ιταλίδας καλλονής στο Love it της Μαλέσκου (η συνέντευξη είχε κλειστεί εδώ και καιρό και θα δινόταν στην Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε φορώντας ένα εξωπραγματικό νυφικό) τελικά ο Νίκος Μουτσινάς "έκλεψε" τελευταία στιγμή τη χολιγουντιανή ηθοποιό από τα χέρια της ξανθιάς παρουσιάστριας!

Στο κανάλι του Φαλήρου υπήρξε έντονο παρασκήνιο για την αρπαγή της Μπελούτσι από την Μαλέσκου. Οι υπεύθυνοι του καναλιού βλέποντας τα χαμηλά νούμερα του Love it και μπροστά στον κίνδυνο να δουν ελάχιστοι την συνέντευξη αποφάσισαν να πασάρουν την ηθοποιό στο Καλό Μεσημεράκι που έχει καλύτερα νούμερα!

Η συνέντευξη έγινε την Κυριακή και προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9.