Η δημόσια τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η δημόσια τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Γιώργο Παράσχο καθώς αποκάλυψε πως συνάδελφός του, τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε μέσα από την εφημερίδα Espresso και μέσα σε όλα ο ίδιος ανέφερε πως έχει ακούσει επίσης να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.

Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγελλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως».

Κόλαφος ο Μπιμπίλας κατά Κωνσταντινίδου: «Αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε έτσι»

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να πουν κάτι. Εγώ θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη θέση της και αν μπερδεύτηκε με τον τρόπο που τα είπε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».