Δεν βγήκαν σήμερα στον αέρα - Οι δυο ηχηρές απουσίες από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν βγήκαν σήμερα στον αέρα - Οι δυο ηχηρές απουσίες από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δυο ηχηρές απουσίες είχε η σημερινή 22/9 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, δεν βγήκαν στον αέρα δυο συνεργάτες της που σχολιάζουν κυρίως τα θέματα της ενημέρωσης, αλλά και τα διεθνή και πολιτιστικά.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Γιάννη Μούτσο. Ο δεύτερος μάλιστα είναι φρέσκο πρόσωπο στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Ο λόγος της απουσίας τους ήταν η ΕΣΗΕΑ, που αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα με σκοπό την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

«Ρε παιδιά σήμερα είμαστε λίγο μόνοι. Είναι στάση εργασίας στην ΕΣΗΕΑ. Δεν έχουμε Θοδωρή σήμερα, δεν έχουμε Γιάννη Μούτσο» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, μετά το σοκαριστικό περιστατικό με προορισμό το σπίτι της.

Όσα είπε η Μενεγάκη για τις απουσίες της εκπομπής της

Χαμός στο Mega μετά την τηλεοπτική συνύπαρξη Μενεγάκη - Καραβάτου στην εκπομπή

Στην χθεσινή 21/9 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega παρακολουθήσαμε μια υπέροχη - θα έλεγε κανείς - συνύπαρξη! Η ξανθιά παρουσιάστρια υποδέχθηκε την επίσης ξανθιά και άκρως ανανεωμένη, Κατερίνα Καραβάτου, στο νέο της "σπίτι".

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μετά την αποχώρησή της από το STAR βρήκε τηλεοπτική στέγη στο Mega και σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα!

Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Καραβάτου Mega

Οι δυο λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz τα είπαν όλα κι από το πλατό δεν έλειψαν χαμόγελα αλλά και κλάματα! Αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη φαίνεται πως συνεπήρε τους τηλεθεατές που δεν τόλμησαν να αλλάξουν κανάλι δίνοντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να κάνει 17,7% στο δυναμικό κοινό (αναλυτικά τα τέταρτα: 15,1-18,4-19,5-22,8-17,8-19,4-18,1-16,4-19,8-15-11,9-11,3). Τις ώρες προβολής της η εκπομπή ήταν πρώτη σε επιλογή!