Επική στιγμή για την Μάρα Μεϊμαρίδη στον αέρα της εκπομπής - Τραγούδησε «Του αγοριού απέναντι»

Ξεσήκωσε το πλατό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για την Μάρα Μεϊμαρίδη στον αέρα της εκπομπής - Τραγούδησε «Του αγοριού απέναντι»

Η σημερινή ημέρα είχε αρκετές ανατροπές καθώς μετά από την τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου η Μάρα Μεϊμαρίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήθελε να δώσει μια γεύση από το J2US.

Εμπνεόμενη από τη μπλούζα της Κατερίνας Καινούργιου που της θύμισε Μαίρη Χρονοπούλου άρχισε να τραγουδά «Του αγοριού απέναντι» ενώ λίγο μετά σηκώθηκε και χόρεψε ένα παραδοσιακό τραγούδι των Γρεβενών!

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο με την Μάρα Μεϊμαρίδη

«Σε 1 εκατομμύριο χρόνια δεν θα υπάρχει αρσενικό - θηλυκό, θα υπάρχουν μόνο γκέι»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και σχολίασε πάρα πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στην μεταφυσική, αλλά και στους ομοφυλόφιλους, κάνοντας μάλιστα μια πολύ αποκαλυπτική δήλωση.

«Στην εκπομπή της Καινούργιου είχα κάνει ένα ξόρκι στην αρχή για την τύχη, να πάει καλά η εκπομπή. Χωρίς να έχει λόγο, πάει. Φαντάσου που εγώ δεν θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση, είμαι τέσσερα χρόνια εκεί. Αν ήθελα να κάνω καριέρα θα έπρεπε να είμαι πολύ προσφιλής και δεν μπορώ τα ψεύτικα. Ευτυχώς που δεν με έχουν βάλει στο κουτσομπολιό, θα με είχαν διώξει γιατί δεν κλείνω το στόμα μου», είπε αρχικά.

«Σήμερα στην εκπομπή έπιασα ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα. Ένα θέμα για τους γκέι. Ότι υπάρχει και στα ζώα ομοφυλοφιλία και υπήρχε μια έρευνα που έλεγε ότι 8% των κριαριών είναι γκέι. Άρα η φύση παράγει γκέι. Γιατί; Τι θα τα χρησιμοποιήσει; Εάν η φύση είναι «γεννιέμαι, αναπαράγομαι, πεθαίνω», που αυτό είναι μόνο, ο γκέι πληθυσμός είναι άχρηστος. Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί πιστεύω ότι σε ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Θα υπάρχουν μόνο γκέι που θα μπορούν να αναπαράγονται μοναχοί τους και πιστεύω ότι οδεύουμε προς τα εκεί. Άρα οι γκέι σήμερα είναι πολύ πιο προχώ από εμάς» πρόσθεσε, μετά την εξομολόγηση για τις τραγικές στιγμές που έζησε.

[