Κόλαφος η Μαρία Καλάβρια - «Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόλαφος η Μαρία Καλάβρια - «Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την...»

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε σχέση.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται εκείνη να ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Δε με αφορά και δε θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαρίας Καλάβρια

Μαρία Καλάβρια για Ιωάννα Τούνη: «Ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου»

«Εννοείται γνωρίζω για τη σχέση τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τη σχέση τους και νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Είναι το τέλειο ζευγάρι. Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας. Με την Ιωάννα Τούνη είναι πιο κοντά στην ίδια ιδιοσυγκρασία, ηλικία, στα θέλω του... Η συνεργασία μας στο ιατρείο έχει τελειώσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δύο μας. Απλά δεν το δημοσιοποιήσαμε. Δεν έχουμε καμία επαφή», ανέφερε στη συνέχεια για την σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου.