Χάρης Τζωρτάκης: Αποκάλυψε ότι θα κάνει ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού του

«Έχω την ανάγκη να το πω...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Τζωρτάκης: Αποκάλυψε ότι θα κάνει ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού του

Ο Χάρης Τζωρτζάκης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 όπου μέσα σε όλα αποφάσισε να διηγηθεί την συγκλονιστική ιστορία απώλειας του πρώτου του παιδιού, που «χάθηκε» στον έβδομο μήνα της κύησης σε μια ταινία μικρού μήκους.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο πλατό της εκπομπής πως: «Θα κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους γι’ αυτό το θέμα. Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη.

Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία. Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης.

Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χάρη Τζωρτζάκη

Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά o Χάρης Τζωρτζάκης

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Χάρης Τζωρτζάκης πριν από λίγες ώρες και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Έφη Κόντα.

Η ευτυχισμένη μανούλα που ήδη έχει μια κορούλα τριών χρονών, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συζύγου του, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

«Κόσμε γεννήθηκε ο γιος μας! Να τις αγαπάτε τις γυναίκες, με κόπο και πολύ πόνο διαιωνίζουν το είδος μας. Εύχομαι τα παιδιά μας να παλέψουν για έναν πιο δίκαιο κόσμο, από αυτόν που τους παραδίδουμε εμείς. Πλέουμε σε ωκεανούς ευτυχίας για δεύτερη φορά», σχολίασε ο ευτυχισμένος πατέρας στην ανάρτηση του, ο οποίος είχε βιώσει παρενόχληση σε οντισιόν.

Χάρης Τζωρτζάκης έγινε πατέρας