Σπύρος Μπιμπίλας για τια καταγγελίες του Παράσχου: «Δεν τον πλησίασε συνάδερφός, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος»

«Προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μπιμπίλας για τια καταγγελίες του Παράσχου: «Δεν τον πλησίασε συνάδερφός, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος»

Στην εκπομπή Tlive μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην καταγγελία του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως υπάρχουν ηθοποιοί που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Γιώργο Παράσχο

“Δεν τον πλησίασε συνάδερφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του. Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό. Αν συμβεί όμως από κάποιον ηθοποιό, τότε αυτό είναι εγκληματική ενέργεια.

Και στους ηθοποιούς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς. Θεώρησαν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου στο Σπίτι του Ηθοποιού είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός προκειμένου να γίνονται και οι πρόβες”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου

«Ο κόσμος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, εντάξει είναι δικαίωμά του… Έχω μια προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Γιώργος Παράσχος συνέχισε: «Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου».

«Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ».