Dot: Οι πρώτοι καλεσμένοι της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Dot: Οι πρώτοι καλεσμένοι της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η 5η σεζόν του Dot, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με νέα παρέα, αυτή της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα του Dot

Στην πρεμιέρα του DOT. το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η Νατάσα Μποφίλιου εξηγεί γιατί άλλαξε επτά σχολεία, μιλάει για τη viral ατάκα «Ανήκω σε εμένα ρε!» από τη συναυλία της στο Βεάκειο, απαντά στις στερεοτυπικές ερωτήσεις γύρω από τα παιδιά, αλλά και αν θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision.

Ακόμη: Η Ράνια Θρασκιά προτείνει τι μπορούμε να κάνουμε όταν στους δύο, ο τρίτος είναι τα social media. Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot. και ετοιμάζει την πιο εύκολη σκυριανή λαδόπιτα με τρία μόνο υλικά. Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης απαντά σε αστείες ερωτήσεις, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να παίζει στις «Βάκχες» και την ίδια στιγμή να ξέρει όλες τις παρουσιάστριες του Πρωινού Καφέ. Τέλος, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου μας μαθαίνει με απλά tips ποια απόχρωση κραγιόν ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά για τη νέα του συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σχολιάζει το ελληνικό #metoo, περιγράφει πώς είναι τρία χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας του και απαντά στην ερώτηση αν θέλει να γίνει πατέρας.

Ακόμη: Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει από την Θεσσαλονίκη το πιο νόστιμο και ζουμερό banana bread με σοκολάτα και ταχίνι. Η Φανή Γεωργακοπούλου δίνει έξυπνα tips για να διατηρούμε τα χρωματιστά ρούχα όπως την πρώτη στιγμή που τα αγοράσαμε. Η Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, Οδύσσεια Κωνστάντουρα, εξηγεί πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι θυρεοειδοπάθειες και ο σακχαρώδης διαβήτης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τέλος, η Βιοχημικός Ζαχαρούλα Δρακοπούλου δίνει ιδέες στους γονείς για το πώς μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό των παιδιών τώρα που επέστρεψαν στο σχολείο.

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

Πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30 στον ΣΚΑΪ

Η σπόντα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το ΣΚΑΙ και το Dot

«Θα είμαστε ένα μαγκαζίνο όπως αυτά που βλέπαμε παλιά, χρησιμοποιώντας όμως την τεχνολογία του σήμερα και αξιοποιώντας την στο έπακρο. Το ζωντανό είναι μεγάλη πρόκληση αλλά και μεγάλο άγχος. Εγώ δεν έχω ξανακάνει ζωντανή εκπομπή ποτέ παρά μόνο μια φορά, όταν βγήκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να παραιτηθώ. Αυτό που με αγχώνει είναι πως θα διαχειριστώ το συναίσθημα μου, γιατί είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος. Μπορεί να με πιάσουν τα κλάματα «δια ασήμαντον αφορμήν». Μπορεί με το που θα ξεκινήσουμε να συγκινηθώ και να αρχίσω να κλαίω.

Ξέρουμε ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα και το έχουμε αποδεχθεί. Δεν θα είναι ωραίο να βλέπουμε χαμηλά νούμερα, όμως ξέρουμε ότι μπορεί να συμβεί. Ελπίζουμε πάντως ότι θα γίνουμε μια καλή συνήθεια και ότι θα αρέσει αυτό που κάνουμε. Στις προηγούμενες εκπομπές είχαμε δει και το 2, είχαμε δει και το 3 σε νούμερα τηλεθέασης, επιμείναμε όμως παραμένοντας πιστοί στις αρχές, τις αξίες και την αισθητική μας και αυτό κάποια στιγμή απέδωσε. Έτσι, δεν θα αγχωθούμε. Δεν θα πούμε «α, δεν πήγαμε καλά τον πρώτο μήνα, πάμε ν’ αλλάξουμε τη συνταγή», γιατί δεν μπορούμε και να την αλλάξουμε. Η συνταγή είναι ο εαυτός μας. Έχουμε πάρει και τη διαβεβαίωση της ΕΡΤ ότι θα βοηθήσουν στο να επιμείνουμε.

Στην ΕΡΤ αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση. Επίσης, για τη δική μας γενικά, η ΕΡΤ είναι το πατρικό μας. Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με την ΕΡΤ όχι μόνο ως τηλεθεάτρια αλλά και ως συντάκτης κατά κάποιον τρόπο γιατί έχω υπάρξει το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στο «3 στον αέρα». Και επειδή έχω υπάρξει αυτό το παιδάκι και έχω νιώσει το δέος του να είσαι στην κρατική τηλεόραση σε μια εποχή που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση, αυτό το πράγμα έχει γράψει πάρα πολύ μέσα μου».