Αυτό Eίναι Σαββατοκύριακο: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN

Τότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό Eίναι Σαββατοκύριακο: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN

Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο OPEN επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό η Νικολέττα Ράλλη, μέσα από την νέα εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, που θα προβάλλεται τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η εν λόγω εκπομπή κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 14:45. Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Μάνος Μαγιάτης.

Το κομμάτι της μαγειρικής το έχει αναλάβει ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό.

Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το επίσημο τρείλερ της εκπομπής.

Το τρείλερ της νέας εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη

Οι πρώτες δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο Open

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για την νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open.

Ο σταθμός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και η ίδια δήλωσε έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει. Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είπε χαρακτηριστικά.