Στιγμές ευτυχίας για τον Παντελή Τουτουντζή

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για τον Παντελή Τουτουντζή

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή για τον Παντελή Τουτουντζή και αυτό γιατί γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο γνωστός makeup artist τα γιόρτασε με τα δύο του παιδάκια.

Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τις αδυναμίες της ζωής του ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά και για την απόφαση να κάνει οικογένεια με τον σύντροφο του.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μέρα, ο Παντελής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τα παιδάκια του προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές.

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουνζτή για τα γενέθλιά του

«It’s my birthday . Νιώθω πολύ ευγνώμων στην ζωή μου !! Μια διαδρομή με τα πάνω και τα κάτω με τα δύσκολα και τα όμορφα … όμως ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι να παλεύω για τις αξίες και τα δικαιώματα μου , για τα όνειρα μου … μέσα από αυτή την διαδρομή έφτασε στην αγκαλιά μου το πιο όμορφο δώρο της ζωής μου τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας .. εύχομαι αγάπη υγεία και χαρές σε όλο τον κόσμο» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 Στιγμές ευτυχίας για τον Παντελή Τουτουντζή

«Μόλις ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, σταμάτησα στα δεξιά το αμάξι και...»

Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν το πρωί της Τρίτης 27/7 καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open και μέσα σε όλα μίλησε για τα παιδιά του αλλά και πως είναι να είσαι πατέρας.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε τέτοιοι μπαμπάδες που θέλουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάμε με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο ευχάριστο».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Μόλις ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, σταμάτησα στα δεξιά το αμάξι γιατί ήταν για μερικές μέρες στη θερμοκοιτίδα, πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους λέω «Είμαι γονιός, δεν είμαι παιδί πια». Ήταν υπέροχο συναίσθημα».