Αγκαλιά με τα δυο παιδάκια του ο Παντελής Τουτουντζής - Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Ξεκίνησαν τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγκαλιά με τα δυο παιδάκια του ο Παντελής Τουτουντζής - Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Όλο και περισσότερες φωτογραφίες μοιράζεται τον τελευταίο καιρό ο Παντελής Τουτουντζής με τα δυο του παιδάκια, με τον ίδιο να φαίνεται ξεκάθαρα πόσο.. χαζομπαμπάς είναι.

Ο γνωστός και πετυχημένος make up aritist που τον γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές και κυρίως από το Super Make Over σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την ζωή αλλά και την καθημερινότητα του με τα δυο του πανέμορφα παιδάκια. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, ο Παντελής δημοσίευσε μια ακόμα οικογένειακή τους φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά τα αγγελούδια του.

Η νέα φωτογραφία του Παντελή Τουτζουντζή με τα παιδιά του

Αγκαλιά με τα δυο παιδάκια του ο Παντελής Τουτουντζής

«Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο αγαπημένος make up artist έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και την "ταυτότητα" του, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδάκια του.

Ο συνεργάτης της Δούκισσας Νομικού, εξομολογήθηκε πως όταν γεννήθηκε ο γιος του είχε και δίδυμο αδερφάκι το οποίο ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

«Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μας, στην αρχή τον είχαμε σε μια θερμοκοιτίδα. Είναι ο ήρωάς μας. Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό και το άλλο ήρθε στην αγκαλιά μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεράσω πολύ γρήγορα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο αμάξι, σταματάω στα δεξιά με alarm, παίρνω τους γονείς μου και τους είπα “δεν είμαι πια γιος σας, αλλά μπαμπάς”. Σαν να σταμάτησα να είμαι παιδί σε αυτή τη ζωή και έγινα πατέρας. Ήταν σαν να έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι αυτόν τον ρόλο, που τον έδωσε ο Θεός θα τον τιμήσω.

Μετά από 20 ημέρες ήρθε ο μικρός στο σπίτι και γέμισε. Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ήρθε και η πριγκίπισσά μας. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάνουμε τα μπανάκια μας το βράδυ και καθόμαστε με τα μπουρνούζια μας και κάθε βράδυ κάνουμε και κάτι διαφορετικό.

Όταν είπα στην Ελένη Φουρέιρα ότι θα γίνω πατέρας μου είπε “εγώ είμαι μαζί σου”. Είναι υπέροχη σα νονά. Είναι η νονά που θα έρθει να παίξει με τα παιδιά.

Όταν ήρθα από την Κρήτη είχα χρήματα μόνο για ένα ενοίκιο κι ένα στρώμα. Πήγαινα για δουλειά από το Παγκράτι στην Κηφισιά με τα πόδια και με μια βαλίτσα στην πλάτη. Πήγα στον ψυχολόγο όταν έχασα το χαμόγελό μου», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.