Είδηση "σεισμός" για την Eurovision - Τι συμβαίνει με την Στεφανία;

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδηση

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η 18χρονη που κατάφερε να φέρει ξανά την Ελλάδα στους 10 της Eurovision, έπειτα από 8 χρόνια, συμμετέχει στο festival “Het Grote Songfestival Feest” που σχετίζεται με τoν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Το εν λόγω λοιπόν festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο στάδιο Ziggo Dome του Άμστερνταμ.

Στην συναυλία – αφιέρωμα στην Eurovision, θα εμφανιστούν επίσης πάνω από 30 Eurostars, μεταξύ των οποίων: Sertab Erener, Loreen, Carola, Netta Barzilai, Marija Serifovic, Johnny Loghan.

Η Στεφανία ωστόσο - που πρόσφατα είχε χαρές - , θα είναι μια από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που θα ερμηνεύσει δυο τραγούδια. Πέρα από την επιτυχία “Last Dance”, θα παρουσιάσει και πρώτη φορά ζωντανά το “Supergirl”, το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό του 2020 αλλά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Χαρές για τη Στεφανία Λυμπερακάκη 4 μήνες μετά τη Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν το κορίτσι που εκπροσώπησε αντάξια την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, μιας και μετά από χρόνια κατάφερε να βάλει την Ελλάδα και πάλι μέσα στη κορυφαία δεκάδα.

Σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει την καριέρα της και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλο χιτ και στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, η Στεφανία Λυμπερακάκη δούλεψε και ως παρουσιάστρια στην Ολλανδία, σε ένα από τα πιο γνωστά μουσικά show της χώρας.

Στεφανία Λυμπερακάκη μουσικό show

Αυτή τη φορά, η Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε μία νέα μεγάλη επιτυχία, μιας και εμφανίστηκε ως guest star στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Πολωνίας, το «Wakacyjna Trasa Dwójki».

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου και εκεί, η Στεφανία ερμήνευσε το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision καθώς και το νέο χιτ της, «Mucho Calor».

Τον απόλυτο πάταγο έχει κάνει ήδη η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την συμμετοχή της στην φετινή Eurovision με το το τραγούδι της “Last Dance”.