Σοκ - Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις

Όχι απλά αγνώριστη, αλλά άλλος άνθρωπος εντελώς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ - Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο του Bachelor 2 που είδαμε την επιστροφή της Σίας Βοσκανίδου, σας έχουμε φωτογραφίες της 33χρονης Αθηνάς, από πολύ πριν μπει στο παιχνίδι της αγάπης για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά και συγκεκριμένα, πριν κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Αθηνά είναι επιχειρηματίας και από τα 15 της χρόνια δεν τρώει καθόλου κρέας. Ενώ, τα τελευταία 12 είναι ωμοφάφος. Τρώει μόνο ωμά λαχανικά, φρούτα, ρίζες και ξηρούς καρπούς. Όπως είχε δηλώσει πριν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι, της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ δεν αντέχει το ψέμα και την απιστία.

Στο παρελθόν είχε πληγωθεί αρκετά από τις σχέσεις της, όμως τώρα αισθάνεται έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησε στον Bachelor είναι το βλέμμα και οι ώμοι του.

Ωστόσο, η Αθηνά πριν μπει στο Bachelor, δεν είχε σχέση με το σήμερα! Έχει πραγματοποιήσει μερικές πλαστικές επεμβάσεις και άλλαξε αρκετά το πρόσωπο της από το 2017 - 2018. Ενώ, μαζί με τις πλαστικές άλλαξε και το στιλ της.

Φωτογραφίες της Αθηνάς από το Bachelor πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις

Αθηνά Bachelor πλαστικές

Χαμός στο twitter με το Bachelor 2

Ένα αρκετά ρομαντικό και ατομικό δείπνο απολαύσαν στο (22/9) επεισόδιο του The Bachelor 2 η Γιώτα και ο Αλέξης. Ο ίδιος δε δεν δίστασε να της κάνει και ερωτική εξομολόγηση, η οποία έδωσε μπόλικο υλικό στους χρήστες του Twitter για να σχολιάσουν.

«Θα την αφιερώσω αυτή τη βραδιά στα μάτια σου που είναι τόσο εκφραστικά… Ξέρεις, τα μάτια σου είναι σαν δυο κρυστάλλινες σταγόνες, που αν μπορούσαν να γινόταν υγρό θα έσταζε. Θα πέρναγε από τα ζυγωματικά σου και μετά θα πήγαινε πιο κοντά στα χείλη σου. Κάπου εκεί θα ερχόμουν εγώ με τα δικά μου χείλη να λουστώ όλη αυτή τη γεμάτη χρώματα ζωή που έχεις μέσα σου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αλέξη.

Μπορεί στην Γιώτα να άρεσαν όσα άκουσε, μιας και τον αποκάλεσε ποιητή, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει αρκετά τους τουιτεράδες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά έδωσαν ρέστα!