The Bachelor 2 - highlights 22/9: Η επιστροφή της Σίας Βοσκανίδου και τα τσουρομαδήματα

Έξαλλες οι παίκτριες....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 22/9: Η επιστροφή της Σίας Βοσκανίδου και τα τσουρομαδήματα

Στο σπίτι του Bachelor 2 επέστρεψε η Σίας Βοσκανίδου για μια και μοναδική βραδιά. Να τραγουδήσει στον Αλέξη Παππά και το ραντεβού του. Μέχρι ωστόσο να γίνει αυτός, έγινε πόλεμος στην βίλα.

Τα 22/9 highlights του Bachelor 2

Χαμός στο σπίτι - Η Ιωάννα έσκισε την κάρτα της Γιώτας

Η Άννα πήγε στο σαλόνι που ήταν συγκεντρωμένες οι κοπέλες προκειμένου να διαβάσει την κάρτα.

Ωστόσο, το όνομα που περιείχε μέσα δεν ενθουσίασε αρκετά τις παίκτριες, μιας και ήταν αυτό της Γιώτας, η οποία όπως φαίνεται έχει ενθουσίασει περισσότερο από όλες τον Έλληνα Bachelor, κάτι που έχει παρατηρήσει και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Με το που ακούστηκε λοιπόν το όνομα της, η Ιωάννα σηκώθηκε κατευθείαν, άρπαξε την κάρτα της Άννας και την έσκισε μπροστά σε όλες.

Τα "καρφιά" της Μαριάνθης στην Φαίη - "Την σιχαίνομαι! Δεν μπορώ να την βλέπω"

Δεν έχουν σταματήσει να "τρώγονται" μεταξύ τους οι παίκτριες στο The Bachelor, με αποκορύφωμα την κόντρα της Φαίης και της Μαριάνθης. Αμέσως μετά το ξέσπασμα της Ιωάννας προς την Γιώτα, η Μαριάνθη έριξε τα καρφιά της για την Φαίη, μια κοπέλα που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Η Μαριάνθη, λοιπόν, μετά τον έντονο τσακωμό που είχε με την συμπαίκτρια της στην τελετή των ρόδων, ανέφερε μπροστά και στην ίδια αλλά και στις φίλες της πως την σιχαίνεται και πως δεν αντέχει να την βλέπει.

Η Φαίη ανταπέδωσε τα.. γλυκά αυτά λόγια με αποτέλεσμα να γίνει για ακόμη μια φορά στην βίλα το έλα να δεις!

Το ρομαντικό ραντεβού Αλέξη - Γιώτας και η.. εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου

Το περιμέναμε καιρό και έγινε! Η Σία Βοσκανίδου εμφανίστηκε στο The Bachelor 2 σαν μια άλλη.. τραγουδίστρια και συνόδεψε το ατομικό και ρομαντικό ραντεβού του Αλέξη και της Γιώτας.

Ο Έλληνας Bachelor ετοίμασε ένα ραντεβού που τα είχε όλα! Εκπλήξεις, δώρα και ένα πολύ τρυφερό δείπνο δίπλα στην πισίνα.

Όπου ξαφνικά εμφανίζεται η απόλυτη Σία, που πλέον τραγουδά επαγγελματικά σε μαγαζί, με ένα κατακόκκινο φόρεμα, προκειμένου να τραγουδήσει στο ζευγάρι και να τους χαρίσει όμορφες στιγμές.

Πήγαν να "πλακωθούν" Ιζαμπέλα και Φένια - "Φύγε απο εδώ στραβοπόδαρη"

Μετά τον τσακωμό Γιώτας - Ιωάννας αλλά και μετά τον τσακωμό Μαριάνθης - Φαίης σειρά είχε ο καυγάς μεταξύ Φένιας και Ιζαμπέλας στο Bachelor και αυτό γιατί η πρώτη είπε πως η Ιζαμπέλα είναι αρχηγός της κλίκας και πως οι υπόλοιπες είναι στρατιωτάκια.

Η Φαίη μαρτύρησε στην Νατάσα τα όλα όσα είπε η Φένια και με την σειρά της η Νατάσα τα είπε στις υπόλοιπες κοπέλες της παρέας, οι οποίες έγιναν έξαλλες, ζητώντας τα ρέστα από την Φένια.

Αυτό που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν αναμενόμενο και οι φωνές αλλά και οι βρισιές δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.