Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

«Νιώθω όμορφα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς εχθές 22/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».

Δείτε παρακάτω τα σχόλια της Τζούλιας Νόβα

Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι

Ξανά τον έρωτα έχει βρει η Τζούλια Νόβα! Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, ο νέος άντρας που ανεβάζει την αδρεναλίνη της, ονομάζεται Μιχάλης Βιτζηλαίος.

Το μοντέλο ζει μια πολύ όμορφη σχέση τους τελευταίους μήνες, ενώ περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό τους έρωτα τους.

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, ο πατέρας του παιδιού της;

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος σύντροφος Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος