Love It: Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Ξέσπασε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love It: Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Χαμός επικρατεί με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Αρχικά γράφτηκε πως θα κοπεί το Love It, ενώ στην συνέχεια ήρθε η διάψευση από τον ίδιο τον ΣΚΑΙ, ωστόσο λίγοι αργότερα "μαλλιοτραβήχτηκαν" on air με την Κατερίνα Καινούργιου που θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Η διευθύντρια λοιπόν του προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στα όσα έχουν σημειωθεί από χθες 22/9. Ενώ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ώρα το Love It.

Όσα είπε η Μαραγκουδάκη για την εκπομπή της Μαλέσκου

«H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη. πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο.

εν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δε θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Καρτελιάς και Παπίλα έκραξαν άσχημα την Μαλέσκου

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή Breakfast Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μαζί με την παρέα της εκπομπής τους μίλησαν για την εν λόγω διαμάχη, δείχνοντας μάλλον να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Όλο το πάνελ επεσήμανε, ότι δεν έχει λογική να σπαταλάς τον τηλεοπτικό σου χρόνο και της δημοσιογραφικής σου ομάδας στο να απαντάς, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρει πως «απλά μπορείς και λες πως θα κάνω κι άλλα νούμερα. Το θεωρεί και λίγο μαγκιά ίσως».

Η Ελίνα Παπίλα από την άλλη ήταν πιο ήπια, αλλά... την έσφαξε επίσης με το γάντι, ρωτώντας... με τρόπο αν η Μαλέσκου ακολουθεί συχνά την τακτική της κόντρας και απαντάει στους αντιπάλους της.