H Έλενα Χριστοπούλου "σπάει" την σιωπή της για την Βίκυ Καγιά - «Είχαμε μια...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
H Έλενα Χριστοπούλου

Το πρωί της Πέμπτης 23/9 η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια δεν απέφυγε και τις ερωτήσεις σχετικά με την σχέση που έχει με την Βίκυ Καγιά καθώς παλιότερα πολλά είχαν γραφτεί. Από την άλλη αναφέρθηκε και στο GNTM αποκαλύπτοντας εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις επικοινωνήσουμε η μία με την άλλη. Αλλά νομίζω ότι όλα περνάνε, ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Διαφωνίες γενικώς. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία»

«Μου αρέσει το GNTM. Δεν θα το ξαναέκανα, δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Είναι κάτι που το έκανα, τελείωσε, είναι ένας άλλος coach εκεί καταπληκτικός που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, πάμε παρακάτω», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

Με δική της εκπομπή στο Open η Έλενα Χριστοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου μιας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η γνωστή μάνατζερ πρόκειται να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο Open.

Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε την Έλενα Χριστοπούλου να αναλαμβάνει μία θέση στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη νέα εκπομπή μόδας που θα κάνει στον ALPHA.

Όπως όλα δείχνουν, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το «ανοιχτό κανάλι» προκειμένου να πάρει μία δική της εκπομπή αφιερωμένη στις γυναίκες.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου;