Θυμάστε τον μικρό Φοίβο από την σειρά Νταντά; Ψήλωσε και γέμισε τατουάζ

Σήμερα είναι αγνώριστος, αλλά το γαλανό μάτι παραμένει απίστευτο όπως και τότε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε τον μικρό Φοίβο από την σειρά Νταντά; Ψήλωσε και γέμισε τατουάζ

Η Νταντά είναι μία ελληνική κωμική σειρά, παραγωγής 2003-2005, που αποτελεί τη προσαρμογή της αμερικανικής τηλεοπτικής The Nanny στα ελληνικά δεδομένα και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 μέχρι τις 28 Ιουνίου του 2005.

Ήταν από αυτές τις σειρές του Μεγάλου Καναλιού, που άφησαν εποχή και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθεατές. Ενώ, σίγουρα κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο αγαπητές του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές εκτός της Μαρίας Λεκάκη (δείτε πως είναι σήμερα), βρισκόταν και ο μικρός Φοίβος. Ο γιος του γνωστού θεατρικού επιχειρηματία Άρη Μπακόπουλο, τότε ήταν παιδάκια. Όμως 11 χρόνια περίπου μετά ο Βασίλης Καραγιάννης που τον υποδύθηκε έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

Σήμερα, ο Φοίβος είναι 23 ετών και η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με το γλυκούλη πιτσιρικά. Έχει δουλέψει υποδοχή σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, ενώ έκανε και την πρακτική του σε γνωστή ιδιωτική κλινική. Μάλιστα είχε ως χόμπι και το ποδόσφαιρο με διάφορα δημοσιεύματα να τον θέλουν να έχει παίξει και στον Φοίνικα Ηλιούπολης.

Δείτε ωστόσο πως είναι σήμερα και ο Φοίβος από την επίσης επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Έτσι είναι σήμερα ο Φοίβος από την σειρά Νταντά

Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Φοίβος από την σειρά Νταντά

Βασίλης Καραγιάννης Νταντά MEGA

Η υπόθεση της σειράς Ναντά

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, της Μαίρης Παπαδάκη, που βρίσκεται σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και καταλήγει να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού Άρη Μπακόπουλου με τον οποίο στο τέλος γίνονται ζευγάρι. Τον ρόλο της Μαίρης Παπαδάκη ερμηνεύει η Μαρία Λεκάκη ενώ το ρόλο του Άρη ανέλαβε ο Κώστας Αποστολίδης. Τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς υποδύονται ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, η Ιφιγένεια Βογιατζάκη, ο Βασίλης Καραγιάννης και η Ναταλία Δάρα.