Πιο λαμπερή από ποτέ η Τζούλια Νόβα - Αυτό ήταν το φαντασμαγορικό νυφικό της

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο λαμπερή από ποτέ η Τζούλια Νόβα - Αυτό ήταν το φαντασμαγορικό νυφικό της

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εχθές 22/9 το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους πήραν αυτή τη μεγάλη απόφαση καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχει περάσει από τον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι οι δημοσιεύσεις από τον λαμπερό της γάμο δεν θα έλειπαν.

Μάλιστα, το νυφικό της ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η Τζούλια Νόβα επέλεξε να φορέσει ένα άσπρο νυφικό το οποίο είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες πάνω του.

Δείτε παρακάτω το νυφικό της Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα - Το νυφικό της

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς εχθές 22/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».

Δείτε παρακάτω τα σχόλια της Τζούλιας Νόβα