Το "καρφί" της Σάσας Σταμάτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Συγχωρώ αλλά δεν...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Η χθεσινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της, ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως παλιότερα οι δυο τους είχαν μεγάλη κόντρα πράγμα που είχε φτάσει μέχρι και την νομική οδό, αν και δεν είναι το μοναδικό άτομο με το οποίο τα έχει "σπάσει". Όπως φαίνεται όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και για τις δυο ή μήπως όχι;

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της πως: «Η συγχώρεση, γενικότερα στη ζωή, είναι ωραίο πράγμα. Από εκεί και πέρα, εγώ συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Καταρχάς, να πούμε ότι κέρδισα τη δίκη πανηγυρικά», απάντησε η Σάσα Σταμάτη στους δημοσιογράφους.

Για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Σάσα σχολίασε: «Είδατε που υπάρχουν και χειρότεροι από μένα; Εγώ δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο νούμερο. Δεν μου αρέσει η λέξη νούμερο και τρας». «Θα με δείτε, βέβαια. Λείπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε τι ετοιμάζει με τον Νίκο Κοκλώνη

Στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/9) η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει με τον Νίκο Κοκλώνη, μια συνεργασία που ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες μέσα από τα social media.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για την νέα της συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη

«Ανακοινώσεις κάνουν τα κανάλια και ο Κοκλώνης. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έχω δουλειά. Θα σας τα πει όλα εκείνος!» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ενώ έκανε λόγο και για την Δανάη Μπάρκα, την οποία όπως χαρακτηριστικά είπε «την ξεσκίσαμε πέρσι», τονίζοντας πως πρέπει να δίνουμε χρόνο και χώρο στα νέα παιδιά, μιας και φέτος κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη.