Ξανά στα μαύρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου: "Καλό Παράδεισο, σε αγαπώ πολύ"

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά στα μαύρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου:

Το 2017 ντύθηκε για πρώτη φορά στα μαύρα όταν έχασε την γυναίκα του και το παιδί του στο φρικτό τροχαίο του γιου των καταστημάτων Jumbo. Ενώ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του δημιουργώντας μια νέα οικογένεια (δείτε εδώ το προσωπάκι της νεογέννητης κόρης του), το χαμόγελο σβήνει πάλι από το πρόσωπό του.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Υπάτιος Πατμανόγλου, ο οποίος τις τελευταίες ώρες θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Υπάτιου Πατμάνογλου

Ο ίδιος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψε: «Έδωσες την μάχη σου για 4.5 χρόνια με αυτό το τέρας, δεν έχω δει πιο δυνατό άνθρωπο στην ζωή μου, καλό παράδεισο πάτερα ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπώ πολύ και δεν σου το είπα ποτέ».

Υπάτιος Πατμάνογλου

'Εχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μια νέα οικογένεια στη γη!"

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αρκετό καιρό πριν, είπε ότι οι πρώτες μέρες με το νέο μωρό είναι πολύ όμορφες αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθει είναι χαρμολύπη. "Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη", είπε.

"Πίστη στο Θεό, προσευχή πολλή, αυτά είναι τα όπλα μας", συμπλήρωσε, στις δηλώσεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Σύμφωνα με την σύζυγό του Έμμυ, η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της. Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η πόρσε με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.