Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλου - «Γιατί δεν πήγες στο πάρτι; Έχουμε χωρίσει...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλου - «Γιατί δεν πήγες στο πάρτι; Έχουμε χωρίσει...»

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη αλλά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αφού βρισκόντουσαν στο πάρτι γενεθλίων της Queeen Dina.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει τον Χάρη Λεμπιδάκη γιατί δεν πήγε στο πάρτι λέγοντας μια επική ατάκα για τον πρώην σύντροφό της και νυν σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χάρη εσύ γιατί δεν πήγες στο πάρτι της Κωνσταντίνας; Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα. Έχουμε χωρίσει χρόνια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έχουμε βρεθεί και έξω και όλα καλά. Χαίρομαι που τον βλέπω καλά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου

Τεράστιο, λαμπερό και χρυσό - Αυτό είναι το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Στο δυναμικό του ALPHA ανήκει πλέον η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από την νέα της εκπομπή, Super Κατερίνα.

Η όμορφη παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο στιγμές από την ζωή της όσο και από την δουλειά της, ενώ δηλώνει λάτρης και των φωτογραφίων, αγγαρεύοντας πολλές τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, να την απαθανατίζει.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα πόζαρε στο νέο της καμαρίνι στον ALPHA και είναι πραγματικά κουκλίστιο. Εκτός από το ότι φαίνεται τεράστιο, όπως βλέπουμε κινείται σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις, ενώ η διακόσμηση είναι αρκετά ευφάνταστη.

Μάλιστα, βλέπουμε στον τοίχο και ένα μεγάλο κάδρο με τη φιγούρα της παρουσιάστριας καθώς κι έναν εντυπωσιακό καθρέφτη.

το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA φωτογραφίες

το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA