Τέλος το Game of Chefs από τον ΑΝΤ1; Η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Το project, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος το Game of Chefs από τον ΑΝΤ1; Η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Game of Chefs. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στην τηλεθέαση αλλά και στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν πρόωρα τα γυρίσματα.

Οι δηλώσεις της Ντορέττας για το Game of Chefs

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το project. Είναι ένα πολύ ωραίο μαγειρικό παιχνίδι, πολύ διαφορετικό. Με τους τρεις κριτές τώρα που τους γνωρίζει θα πω ότι είναι πολύ ωραίοι τύποι, πολύ πετυχημένοι στον χώρο τους. Το project, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ολοκληρωθεί τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί. Είναι μία ανταγωνιστική χρονιά, παίζουν πολλά προγράμματα. Εμείς παίζουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική ώρα, ξεκινήσαμε ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει άλλα σίριαλ. Οποιοδήποτε πρόγραμμα χρειάζεται τον χρόνο του. Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά με τα νούμερα».

Η συγκινητική αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά - "Είχα ένα τροχαίο και παραλίγο να..."

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε η audition του Μαρίνου Τσακλάνου στο (21/9) επεισόδιο του Game of Chefs, στην διάρκεια της οποίας ο κριτής Άνταμ Κοντοβάς προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μαρινός αφού ετοίμασε το πιάτο του, ανέφερε στους τρεις κριτές πως γνώρισε την μητέρα του στα 19 του ενώ όταν είχε ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να χάσει την όραση του.

«Γεννήθηκα στην Χαλκίδα, κατέληξα στην Χαλκίδα μετά πήγα στην Κρήτη έζησα λίγο με την γιαγιά και αυτό μου έκανε καλό. Η μάνα μου ήταν στην Κρήτη, είδα την μάνα μου στα 19 μου είχανε χωρίσει οι γονείς μου και πήγε η μάνα μου στην Κρήτη και εγώ όταν απολύθηκα από τον στρατό πήγα στην Κρήτη. Έμενα με τον πατέρα μου και τα 4 αδέρφια μου. Ο λόγος είναι ότι όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού η μάνα μου τώρα για καυγάδες γνωρίζεται όλοι πως είναι στις οικογένειες, έφυγε πήγε στην μάνα της στον πατέρα της, στον παππού μου στην γιαγιά μου και έζησε εκεί πέρα. Εγώ προσωπικά την ίδια στα 19 μου όταν απολύθηκα όταν βγήκα από τον στρατό, ξέραμε μετά που είναι», δήλωσε ο Μαρίνος.

Η δήλωση αυτή στάιθηκε αφορμή για τον καταξιωμένο σεφ να αποκάλυψει πως και ο ίδιος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

«Μαρίνο είχα και εγώ ένα τροχαίο ατύχημα όταν ξεκίναγα την μαγειρική πολύ σοβαρό και παραλίγο να μην γίνω μάγειρας. Τελικά όμως εντάξει καλά πήγε και είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα». Άκρως συγκινητική στιγμή ήταν και όταν η Βανέσα Βενέτη εξομολογήθηκε μια ιστορία με το παιδί της.