The 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συμπαρουσιαστή - Όνομα "έκπληξη"

Τον απολαύσαμε στις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συμπαρουσιαστή - Όνομα

Για έκτη χρονιά επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο ίδιος πρόκειται να έχει και συμπαρουσιαστή.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» επιστρέφουν στο late night πρόγραμμα του ANT1, για να «γράψουν» την 6η χρονιά τους με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης, μαζί με την ομάδα του, θα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα της εβδομάδας και θα υποδέχεται στο στούντιο ξεχωριστά πρόσωπα για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα.

Η παρέα, φέτος, μεγαλώνει περισσότερο με μια «μικρή» έκπληξη που θα κάνει απολαυστικές guest star εμφανίσεις. Από την εκπομπή, δεν θα λείπουν και τα σατιρικά βίντεο με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

Διάθεση στο κόκκινο, χιούμορ, παιχνίδια, μουσική. Για άλλη μια χρονιά, το «The 2night Show» θα είναι η καλύτερη βραδινή συντροφιά!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο μικρός Σέργιος από τις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να παίρνει συνεντεύξεις με τον δικό του υπέροχο και γλυκό τρόπο.

The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συμπαρουσιαστή

Πασίγνωστη παρουσιάστρια η πρώτη καλεσμένη του The 2night

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τη Δευτερα 27 Σεπτεμβρίου στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night Show, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, τρομερή έκπληξη αποτελεί και η πρώτη του καλεσμένη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/9), η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται αποκάλυψε πως η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη πρόκειται να είναι η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχει να συναντηθεί τηλεοπτικά σχεδόν πάνω από 3 χρόνια.

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στο instagram και όπως θα δείτε είναι κομψή και λαμπερή.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για χρόνια είχαν… κόντρα μεταξύ τους, ιδιαίτερα μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του παρουσιαστή στο Πρωινό το 2016, όταν η παρουσιάστρια είχε βγει από τα ρούχα της με τα λεγόμενά του.