Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφο του, Κωνσταντίνα;

Η αποκάλυψη στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφο του, Κωνσταντίνα;

Τις όμορφες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Άκης Πετρετζίκης, μιας και πλέον είναι πατέρας. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα, έχουν πια προσαρμοστεί σε μια νέα καθημερινότητα.

Ο καταξιωμένος σεφ παρόλο που δεν συνηθίζει να μοιράζεται αρκετά για την προσωπική του ζωή, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος του, συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Σούλα Γκλάμορους, που σχεδόν ποτέ δεν έχει πέσει έξω με τα όσα έχει αποκαλύψει, δήλωσε νωρίτερα μέσα από τα instastories της πως ο Άκης και η αγαπημένη του πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο ίδιος δεν έχει αναφέρει ακόμα κάτι, ωστόσο ενδέχεται σύντομα να τον δούμε γαμπρό!

Τα instastories για την αποκάλυψη του γάμου του Άκη Πετρετζίκη

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφο του, Κωνσταντίνα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφο του, Κωνσταντίνα ανάρτηση

Χαμός στο διαδίκτυο με το νέο βίντεο του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Οι τρυφερές φωτογραφίες του Άκη Πετρετζίκη με την σύντροφό του

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι γνωστός για την δουλειά του μιας και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή καθώς θέλει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε όμως που έγινε "χαζομπαμπάς" του αρέσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα του ζωή.

Ο γνωστός σεφ αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει κάποιες τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του σύντροφο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό χειμώνα από εμάς. Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά».